Abonnementen

Reist u regelmatig met Arriva? Dan kunt u kiezen voor een maand, kwartaal of een jaarabonnement, dat geldig is in een bepaalde regio van Arriva. Er zijn verschillende abonnementen verkrijgbaar voor reizen met onze stads- en/of streekbussen, treinen of een combinatie van beide. Ook kunt u de abonnementen van NS gebruiken in de treinen van Arriva.

Naast de abonnementen zijn er verschillende kortingsproducten verkrijgbaar. Hiermee reist u met korting in bepaalde regio’s of tijdens de spits- en of daluren. Met Altijd Korting reist u bijvoorbeeld in heel Nederland met alle vervoerders met korting. Handig als u vaker met meerdere vervoerders reist.

In onze webshop kunt u gemakkelijk en snel een Arriva abonnement of een kortingsproduct  aanschaffen als u beschikt over een persoonlijke OV-chipkaart.(iDEAL)

Met welk abonnement u ook reist wij vragen u altijd om in- en uit te checken bij Arriva met uw abonnement. Dit geldt ook voor alle NS abonnementen waarmee het bij NS niet noodzakelijk is om in- en uit te checken.

Scholierenabonnementen

Er zijn verschillende scholierenabonnementen verkrijgbaar die voordelig aangeschaft kunnen worden door gebruikers van 12 t/m 18 jaar die in het bezit zijn van een persoonlijke OV-chipkaart. 

Klik hier voor meer informatie over de scholierenabonnementen.

Regionale abonnementen

Flevoland Noord-Brabant
Fryslân Vechtdallijnen
Gelderland Waddeneilanden
Groningen Zuid-Holland

Landelijke abonnementen

Netabonnement particulier

Altijd Vrij NS

Altijd Korting

Kids Vrij NS

Studentenreisrecht

Dal Vrij NS

Sentire (Viziris) reisproduct

Dal Voordeel NS

OV Voordeel NS

Altijd Voordeel NS

Weekend Vrij NS

Verkeerd abonnement gekocht?

Heeft u per ongeluk een verkeerd abonnement gekocht? Dan komt u in aanmerking voor restitutie. Vraag restitutie aan via het klantreactieformulier (kies: restitutieverzoek, OV-chipkaart, algemeen)