15 bijzondere bestemmingen Wijzig regio

Bijzondere bestemmingen

Arriva neemt je mee, naar de mooiste bestemmingen in Limburg

Bij de start van Arriva in Limburg eind 2016 werd een ‘namenwedstrijd’ georganiseerd om de mooiste en belangrijkste bestemmingen van Limburg te verzamelen om deze te koppelen aan 15 nieuwe treinen. De achterliggende gedachte: Arriva neemt je mee naar al die mooie plekken in Limburg. Een deskundige jury selecteerde uit alle inzendingen 30 namen, waarop vervolgens gestemd kon worden door de Limburgse reizigers.

Uiteindelijk hebben 14 treinen een naam gekregen van een Limburgse bestemming. Al deze bestemmingen kenmerken zich door hun, natuurlijke, culturele en/of historische waarde. Een unieke bestemming waar we jou graag mee naar toe nemen.

Een 15de trein bleef voorlopig leeg. Maar ook die trein gaat nu, in de zomer van 2019, zijn bestemming vinden. Welke? Dat maken we later bekend.
De opbrengst die de 'verkoop' van de treinnaam oplevert, gaat naar een speciaal voor Limburg ontwikkelt project: Limburg Sponsort Limburg. Daarmee kan een bijdrage worden geleverd aan goede doelen in Limburg gericht op kinderen in combinatie met cultuur,