Dienstregeling 2022 Wijzig regio

Wijzigingen dienstregeling 2022 Noord-Brabant

Vanaf maandag 17 januari 2022 rijden de bussen in Brabant volgens de reguliere dienstregeling. Door corona is het aantal reizigers teruggelopen. Op enkele buslijnen en/of in bepaalde perioden hebben wij de dienstregeling dan ook versoberd.

Zo worden een aantal trajecten ingekort en een enkele keer wordt tijdens rustige momenten het aantal ritten verminderd of vervalt een buslijn. De aanpassingen die zijn doorgevoerd zijn zo ingestoken dat in de toekomst makkelijk kan worden opgeschaald als reizigersaantallen weer toenemen. Op de Bravodirect-lijnen worden meer ritten geboden omdat het aantal reizigers daar sneller groeit. Voor de meeste reizigers verandert er niets of is er een goed alternatief. Kijk voor meer informatie en een overzicht van alternatief vervoer op bravo.info.

Dienstregeling per lijn

Bekijk hieronder alle aanpassingen of plan je reis met behulp van onze reisplanner en zie gelijk wat er op jouw route wijzigt.

UitgeklaptAanpassingen stadsdienst Den Bosch

  • Lijn 1 CS-Aawijk gaat alle avonden een uurdienst rijden in plaats van een halfuurdienst.
  • Lijn 4 Kruiskamp-CS-Groote Wielen gaat op werkdagen in de daluren (10.00-14.00 uur) en zaterdag de hele dag op het traject CS–Groote Wielen een halfuurdienst rijden in plaats van een kwartierdienst. Op het traject CS-Kruiskamp blijft wel de kwartierdienst rijden. De ene rit vanuit Kruiskamp heeft dan zijn eindpunt op Centraal Station en keert daar, de volgende rit rijdt door naar Groote Wielen/Rosmalen Station. Op zaterdagochtend rijdt de eerste rit een half uur later.
  • Lijn 8 en 9 Maasoever-CS-Vught: op zaterdagochtend rijdt de eerste rit een uur later.

Terug naar de hoofdpagina