Limburg sponsort Limburg Wijzig regio

Heb jij een bedrijf of organisatie? Adverteer en word sponsor.....

Arriva stelt de achterkant van haar ruim 200 bussen in Limburg beschikbaar als exclusieve reclameruimte. Alle reclame-inkomsten gaan naar het programma Limburg sponsort Limburg. Arriva en de provincie Limburg roepen zoveel mogelijk bedrijven op om te adverteren op de achterkant van deze bussen. Met deze inkomsten kunnen we samen heel veel kinderen helpen. Voor een zeer aantrekkelijk tarief kun je als bedrijf of organisatie op één van de 200+ bussen in Limburg één of twee jaar lang een advertentie plaatsen.

Een hele mooie plek voor de branding van de eigen organisatie en/of de continue werving van nieuwe medewerkers. Alle advertenties worden subtiel voorzien van het logo van Limburg sponsort Limburg zodat iedereen kan zien dat uw organisatie het programma een warm hart toedraagt. Deelname aan Limburg sponsort Limburg kost euro 3.500 per jaar en voor twee jaar euro 5.500. Hiervoor krijgt je dus een reclame op de achterkant van de bus en uw bijdrage gaat direct naar het programma waar met het geld kinderen worden ondersteund.

Interesse?

OV Media verzorgt de concrete plaatsingen van advertenties op de bussen van Arriva in Noord-, Midden- of Zuid-Limburg. Neem contact op met:

Frenk Degener
frenk@ovmedia.nl
06–30966382