Noordelijke lijnen Wijzig regio

Vertrouwd, vernieuwd, vooruit, voor jou!

Nieuwe treinen, nieuwe dienstregeling, nieuwe concessie. Per 13 december (2020) is de nieuwe concessie gestart. Tot 2035 blijven wij voor jou rijden op de Noordelijke lijnen in Fryslân en Groningen.

Wij zijn continu bezig met het verbeteren van het openbaar vervoer én alle serviceverlening die daar bij hoort. Samen met reizigers, collegavervoerders en partners in de regio spelen we doorlopend in op veranderende reisbehoeften en ontwikkelingen. Want treinen rijden, dat doen we voor jou!

Vaker en sneller

Ieder jaar in december verandert onze dienstregeling. Vaak zijn dit op het spoor een paar kleine of zelfs helemaal geen veranderingen. Nu is dat anders. Per start van de nieuwe concessie op 13 december 2020 is er veel veranderd in onze dienstregeling en rijden we op veel plekken vaker en sneller rijden! Ontdek de dienstregeling hier

Gemakkelijker reizen en betalen

Reizen met openbaar vervoer lijkt voor iedereen hetzelfde, maar toch is iedere reis uniek. Jij stapt met andere verwachtingen in onze trein dan bijvoorbeeld je buurman. De één wil graag vooraf een kaartje kopen, terwijl de ander het misschien heerlijk vindt om achteraf te betalen. En wat dacht je van het opzoeken van reisinformatie? Lees snel verder en ontdek hoe je voortaan gemakkelijker reist en betaalt!

Meer comfort en reisbeleving

Onze 18 nieuwe en 50 vernieuwde treinen zijn voorzien van alle gemakken voor een comfortabele treinreis. Nog even werken of rustig een boek lezen in de trein is voortaan nog relaxter. Benieuwd hoe de nieuwe treinen er uit zien en wat er allemaal veranderd is? Lees snel verder.

Kleur & win voor de hele klas!

Maak jij de mooiste kijkdoos met deze kleurplaat? Stuur je foto naar goedereis@arriva.nl met als onderwerp ‘Arriva viert feest’. Jij maakt dan kans op een treinreisje met je hele klas naar een station naar keuze. (Natuurlijk ga je pas met je klas op pad als de coronamaatregelen dat weer toelaten)

Let’s Go – Cissy Joan x Arriva | Wink-trein 2021

Voor jou!