Gratis mondkapjes (op=op)

Ga je deze vakantie op pad met Arriva? Dan kun je vanaf 18 juli gratis mondkapjes van ons krijgen zolang de voorraad strekt en je woont in de regio Duin- en Bollenstreek, Leiden, Rijnstreek en Midden-Holland. Je kunt maximaal vijf mondkapjes tegelijk aanvragen. Maak je vaker een uitstapje met Arriva? Per mailadres mag je drie keer bestellen. Vraag liever niet meer mondkapjes dan je werkelijk nodig hebt; zo kunnen andere reizigers er ook van profiteren.

Je kunt de mondkapjes op twee manieren in huis krijgen:

1.     Afhalen bij onze OV Servicepunten

 Je kunt de mondkapjes vanaf 18 juli krijgen bij ons OV Servicepunt in Gouda, Alphen aan den Rijn of Leiden (op = op). Geef daarvoor eerst je mailadres op. Je ontvangt dan direct een e-mail (afhaalbewijs) waarmee je de mondkapjes kunt ophalen. Na de zomervakantie sturen we je eenmalig een e-mail met het verzoek een korte vragenlijst in te vullen over je ervaringen met de bus. Daarna wordt je mailadres direct verwijderd. Het wordt NIET gebruikt voor marketingdoeleinden en NIET doorgegeven aan derden. Overigens ben je natuurlijk niet verplicht om mee te doen aan het online onderzoek, maar we zouden het wel heel erg waarderen!2.     We sturen ze naar je huisadres

Kom je tijdens de vakantie niet in de buurt van een OV Servicepunt? Vul dan dit formulier in. We sturen je de mondkapjes dan toe (vanaf 18 juli) als je woont in de regio Duin- en Bollenstreek, Leiden, Rijnstreek en Midden-Holland. Heb je ze niet binnen drie werkdagen ontvangen, dan zijn we helaas door de voorraad heen. Na de zomervakantie sturen we je eenmalig een e-mail met het verzoek een korte vragenlijst in te vullen over je ervaringen met de bus. Daarna wordt je mailadres direct verwijderd. Het wordt NIET gebruikt voor marketingdoeleinden en NIET doorgegeven aan derden. Overigens ben je natuurlijk niet verplicht om mee te doen aan het online onderzoek, maar we zouden het wel heel erg waarderen!

In het formulier vragen wij om jouw persoonsgegevens. Wij zullen deze persoonsgegevens uitsluitend gebruiken voor de in deze privacyverklaring omschreven doeleinden en wij vinden het van essentieel belang dat wij in alle gevallen ons houden aan de eisen die de Algemene Verordening Gegevensbescherming stelt. Voor meer informatie lees je hier ons privacybeleid.