Vastelaovend vier je in Limburg! Arriva is jouw BOB Wijzig regio

Tijdens carnaval zijn er verschillende evenementen in Limburg waar een aangepaste dienstregeling geldt of er speciale actietickets van toepassing zijn.

ARRIVA BORRELBUSSEN MAASTRICHT

Tijdens de vasteloavend rijden er vanaf Maastricht speciale borrelbussen naar o.a. verschillende stadsdelen in Maastricht, maar ook Meerssen, Bunde, Gulpen, Eijsden en Valkenburg.

Waar koop je een kaartje voor de Borrelbus?

Je kunt je ticket nu al aanschaffen. Het voordeel hiervan is dat je kaartje dan ook geldig is voor een heenrit naar de binnenstad van Maastricht met de reguliere bus.

Koop je ticket online en profiteer van een gratis heenrit!

Borrelbus Ritkaart STAD | €5,-

Borrelbus Ritkaart STREEK | €7,50

Ga je alle dagen eropuit? Koop dan een voordelig 4-daags Passe-Partout! Je krijgt dan 1 dag gratis!

Borrelbus Passe-Partout STAD | €15,-

Borrelbus Passe-Partout STREEK | €22,50

Goed om te weten!

Op de dag zelf kun je ook een Borrelbus-ritkaartje STAD (€5,-) of STREEK (€7,50) kopen bij de chauffeur van de Borrelbus (alleen met PIN). Je kunt ook inchecken met je eigen OV-chipkaart (o.b.v. het Borrelbus tarief).

 

OVERIGE EVENEMENTEN

Auw Wieverbal Valkenburg | 20 februari 2020

Er zal op station Valkenburg ingangscontrole plaatsvinden. Zorg dat je van te voren beschikt over een geldig vervoerbewijs.

Sjtasiefestasie Roermond | 22 februari 2020

Vanwege de extreme drukte na afloop van de Sjtatiefestatie kan het voorkomen dat bussen vertraging oplopen. Houd rekening met een verlengde reistijd.

Boètegewoeëne Boètezitting Venlo | 22 februari 2020

Er zal op station Venlo ingangscontrole plaatsvinden. Zorg dat je van te voren beschikt over een geldig vervoerbewijs. Op lijn 88 (Venlo-Grubbenvorst-Venray) wordt de lijntaxi ’s avonds vanaf 19.45 vervangen door een reguliere lijnbus.

Let op: Het Brand Beer Venlo Express e-ticket van NS is niet geldig in de treinen van Arriva.

Kuukse elfkroegetocht Cuijk | 25 februari 2020

Arriva zet op dinsdag 25 februari extra treinen in tussen Nijmegen en Cuijk. Tussen Boxmeer en Cuijk is de reguliere dienstregeling van toepassing.

Let op: In verband met de drukte en om zorg te dragen voor een goede doorstroming, zijn op dinsdag 25 febrauri de kaartautomaten en OV-chipkaart oplaadpaal op station Cuijk niet in gebruik. Zorg daarom vooraf voor voldoende saldo op je OV-chipkaart of een ander geldig vervoersbewijs. 

ALGEMEEN

Vakantiedienstregeling

Tijdens de carnavalsvakantie van zondag 23 februari tot en met zaterdag 29 februari geldt er een aangepaste dienstregeling. Op zondag 23 en maandag 24 februari rijden de bussen volgens de zondagdienstregeling en op dinsdag 25 februari volgens een zaterdagdienstregeling. Van woensdag 26 tot en met zaterdag 29 februari rijden de bussen in Limburg volgens de vakantiedienstregeling. Uitzondering: Lijn 83 (Nijmegen-Venlo), 84 (Gennep-Venray) en 85 (Siebengewald-Boxmeer) rijden de hele week van maandag tot en met vrijdag de vakantiedienstregeling, net als de treinen op de Maaslijn tussen Venray en Nijmegen waar de spitstreinen komen te vervallen.

Omleidingen en extra drukte

In verband met diverse carnavalsevenementen rijden de bussen aangepaste routes en verwachten we extra drukte in het OV. Vanwege optochten en plaatselijke drukte kan het voorkomen dat er ook ongeplande omleidingen en vertragingen zijn. Houd daarom rekening met eventuele langere reistijden tijdens de carnavalsdagen.

Plan je reis

Ga voorbereid op pad en check vooraf je reis.

Plan je reis