13 februari station Maastricht Randwyck weer rechtstreeks bereikbaar

Met ingang van maandag 13 februari 2017 wordt de treindienstregeling in Zuid-Limburg aangepast, waardoor je weer een rechtstreekse verbinding hebt met Maastricht Randwyck. Momenteel eindigen twee van de drie treinlijnen in Maastricht en rijden er pendeltreinen tussen Maastricht en Maastricht Randwyck. Dit levert voor jou extra reistijd en een overstap op. Daarom is er de afgelopen periode intensief overleg geweest tussen alle partijen om te komen tot een definitieve oplossing. We begrijpen dat dit niet ideaal voor de reiziger was. Met de aangepaste dienstregeling die op maandag 13 februari ingaat, rijden de volgende treinlijnen weer rechtstreeks naar Maastricht Randwyck:

  • S2  Roermond – Sittard – Maastricht Randwyck
  • S4  Heerlen – Valkenburg – Maastricht Randwyck (stoptrein)

Het treintraject S5 Heerlen – Maastricht Randwyck rijdt in de huidige dienstregeling al door naar Maastricht Randwyck.

Reis je vanuit Heerlen of Roermond naar Maastricht / Maastricht Randwyck (en vice versa) dan dien je rekening te houden met enkele minuten extra reistijd. Daarnaast zijn de vertrek- en aankomsttijden van Maastricht en Maastricht Randwyck gewijzigd. Ook vertrekken de treinen van Maastricht (S2) één minuut eerder richting Sittard en Roermond.

Raadpleeg hier de nieuwe vertrek- en aankomsttijden vanaf 13 februari. Selecteer in het scherm met de dienstregeling de nieuwe ingangsdatum.