Arriva Brabant rijdt vanaf 10 mei een aangepaste dienstregeling op enkele buslijnen

Arriva past regelmatig de dienstregeling aan op de vraag van de reiziger. Vanaf maandag 10 mei 2021 zijn er dan ook wijzigingen in de dienstregeling van het busvervoer in West- en Oost-Brabant. Zo gaat van een aantal buslijnen de frequentie in de ochtend- en middagspits omlaag en een aantal ritten komt te vervallen.

Arriva monitort de reizigersaantallen nauwgezet. Op basis van de trends en inzichten van reizigersaantallen worden nu op specifieke lijnen aanpassingen doorgevoerd. Zo is de ervaring dat met de komst van aangenaam voorjaarsweer de ov-reiziger met een fiets of E-bike van A naar B gaan. Daarnaast heerst ook nog de trend om thuis te werken. De wijzigingen gaan in op 10 mei 2021 en gelden tot en met 9 juli 2021. Daarna rijden de bussen van 10 juli tot en met 5 september 2021 de vakantiedienstregeling.

Plan je reis altijd vóór vertrek met onze reisplanner zodat je niet voor onaangename verassingen komt te staan. Alle wijzigingen zijn in alle digitale reisplanners verwerkt. Bij de bushaltes is de aangepaste dienstregeling van de buslijnen ook te raadplegen. Of bekijk de volledige dienstregeling van de bussen in Brabant hier.