Arriva klaar voor dag 3 van De Reuzen

Na een mooie vrijdag en zaterdag breekt vanmorgen de derde en laatste dag aan van het Reuzen evenement in Leeuwarden. Arriva vervoerde de afgelopen twee dagen al vele duizenden bezoekers van en naar Leeuwarden met treinen, bussen en pendelbussen en verheugt zich op deze laatste dag.

Ook voor de derde dag, zondag 19 augustus worden er weer veel mensen verwacht. De reeds klaarstaande pendelbussen en het extra personeel op de verschillende stations zorgt ervoor dat iedereen goed en snel naar Leeuwarden kan reizen.

Vanaf de P+R terreinen, die goed bereikbaar op drie plaatsen rondom de stad liggen, worden de bezoekers in minder dan 10 minuten in de stad direct naast de route van De Reuzen afgezet door de af en aan rijdende pendelbussen.

Na afloop van de show zorgde de goede sfeer er zaterdag voor dat mensen wat langer in de stad bleven hangen. Daardoor spreidde de reizigersstroom zich zodat ook de terugreis van iedereen probleemloos verliep. Ook voor deze zondag is dat een aandachtspunt waar bezoekers rekening mee kunnen houden.