De Daybreaker rijdt weer vanaf 15 december!

De Daybreaker krijgt een vervolg vanaf 15 december! 13 weken lang is er begin dit jaar geƫxperimenteerd met de zogenoemde Daybreaker. In de nacht van zaterdag op zondag reden twee treinen voor Achterhoekse stappers. De eerste vertrok om 04.30 uur vanuit Arnhem en de tweede om 05.30 uur. Beiden naar het station in Doetinchem. Met name de eerste trein was een groot succes. De tweede was minder in trek.

Vanuit het oostelijke deel van de Achterhoek kwamen klachten dat de Daybreaker niet door reed naar Winterswijk. Een handtekeningenactie en politiek rumoer zorgden voor een extra zetje. De Daybreaker van 4.30 uur stopt straks ook in Gaanderen, Terborg, Aalten, Varsseveld en Winterswijk.

Er is besloten om nog een nachttrein te laten rijden tot en met Zevenaar. Deze trein zal vertrekken om 3.30 uur vanaf Arnhem en stopt in Westervoort, Duiven en Zevenaar. Uit evaluatie van de pilot blijkt dat verreweg de meeste mensen uitstappen in deze Liemerse plaatsen.

De dienstregeling van de Daybreaker blijft gelden tot mei 2020.

De eerste rit wordt een echt feestje! Een DJ en een fotograaf zullen ervoor zorgen dat dit een onvergetelijke rit wordt. Kom je ook?

Je vindt de rit van 3.30 uur op 15 december 2019 niet in de reisplanner, maar we rijden deze rit WEL!