Geen aangepaste dienstregeling i.v.m. voorspelde winterweer

De weersvoorspelling van morgen is voor ons geen reden om de dienstregeling op voorhand aan te passen. Wij hebben een winterhard plan klaarliggen. Dit plan bevat vele elementen die zich voorgaande winters steeds weer hebben bewezen. Juist tijdens winterse omstandigheden willen we onze reizigers thuisbrengen. Daarom blijft de reguliere treindienstregeling van kracht.

Logisch ritme

Uiteraard houden we de situatie op het spoor goed in de gaten. Daarvoor staan we in nauw contact met spoorbeheerder ProRail. Medewerkers op de werkvloer staan continu paraat om direct bij te sturen, mocht dat nodig zijn. Als er vertraging ontstaat en deze verder oploopt wordt er afgeschaald naar een andere dienstregeling. Daarbij blijven we in een logisch ritme rijden, afhankelijk van de dienstregeling op het traject naar een halfuurs- of uursfrequentie. Altijd met als doel zoveel mogelijk te blijven rijden.

Reisinformatie

We adviseren je onze social media-kanalen goed in de gaten te houden. Wanneer er iets verandert in de dienstregeling wordt dit daar gemeld.