Lekker carnavallen? Pak gewoon de (nacht)bus of trein!

Nog even en dan is het weer zover, carnaval! Van maandag 27 februari t/m vrijdag 3 maart rijden we een vakantiedienstregeling. De bussen in Limburg rijden op maandag 27 februari een zondagdienstregeling en op dinsdag 28 februari een zaterdagdienstregeling. Uitzondering: de lijnen 83, 84 en 85 rijden de hele week de vakantiedienstregeling. Plan vooraf je reis via de reisplanner.

Aangepaste routes

Tijdens de carnavalsperiode zijn er natuurlijk vele evenementen in Limburg. Hierdoor rijden wij aangepaste routes met diverse buslijnen. Lees hier meer over de omleidingen. Houd rekening met eventueel een langere reistijd.

Evenementen

Tijdens een aantal carnavalsevenementen rijden we een aangepaste dienstregeling en hebben we speciale tickets.

23 februari - Auw Wieverbal Valkenburg
Op station Valkenburg ingangscontrole. Houd een geldig vervoerbewijs bij de hand.

26 t/m 28 februari – Borrelbussen tijdens Carnaval in Maastricht

Zondagnacht t/m dinsdagnacht worden er stads- en streekborrelbussen ingezet.
Klik hier voor de dienstregeling van de Borrelbussen.
In deze bussen zijn alleen de Borrelbustickets geldig, gebruik van de OV-chipkaart is niet mogelijk. De volgende kaartjes worden in de borrelbus verkocht:

  • Regioborrelbuskaartje voor 7,50 euro
  • Stadsborrelbuskaartje voor 5 euro

Daarnaast kan je de Stadsborrelbuskaartjes ook in de voorverkoop kopen t/m 28 februari. Bestel ze via onderstaande knoppen of bij het OV Servicepunt in Maastricht. In de voorverkoop is ook een passe-partout te koop voor drie dagen. Je ontvangt dan 20% korting en betaalt slechts 12 euro voor drie dagen. De kaartjes uit de voorverkoop zijn tevens geldig voor één heenrit naar de stad met de reguliere buslijnen binnen Maastricht op de dag als vermeld op de voorzijde van je kaartje. Let op! Regioborrelbuskaartjes zijn dus niet verkrijgbaar in de voorverkoop.

Passe-partout stadsborrelbus 3 dagen

E-ticket stadsborrelbus zondag

E-ticket stadsborrelbus maandag

E-ticket stadsborrelbus dinsdag

25 februari - Sjtatiefestatie Roermond

Na afloop van Sjatiefestatie in Roermond kan er drukte zijn in de stad. Houd rekening met eventuele vertraging van diverse buslijnen.

25 februari - Boètegewoëne Boètezitting Venlo

  • Op station Venlo ingangscontrole. Houd een geldig vervoerbewijs bij de hand.
  • Let op: het Brand Beer Venlo Express NS E-ticket is niet geldig in de Arriva-trein.
  • Vanaf 19.45 uur wordt lijn 88 (Venlo-Grubbenvorst-Venray) gereden door een reguliere lijnbus.

28 februari - 11 Kroegetocht Cuijk

Op station Cuijk is er een ingangscontrole. Houd een geldig vervoerbewijs bij de hand. Tussen Nijmegen en Cuijk rijden we met extra treinen tussen 11.08 en 21.12 uur (elk kwartier) en van Cuijk en Nijmegen rijden er extra treinen tussen 11.07 en 21.32 uur (elk kwartier). Van Boxmeer naar Cuijk rijden we de normale dienstregeling.

Op station Cuijk kun je alleen een ticket kopen voor de richting Nijmegen/Venlo. Dit vervoerbewijs is verkrijgbaar bij het Arriva verkooppunt op het stationsplein. Je kan dan reizen tot Venlo of Nijmegen. Reis je verder, dan kan je op deze stations een nieuw vervoerbewijs kopen. Je kan op deze dag geen gebruik maken van de reguliere kaartautomaten en OV-chipkaart oplaadpaal op het station. Zorg voor voldoende saldo op je OV-chipkaart.

Plan vooraf je reis via de reisplanner.

Plan je reis