Let op! 9 december start de nieuwe dienstregeling

Zet zondag 9 december in je agenda. Dan gaat de nieuwe dienstregeling in. Elk jaar wordt de dienstregeling van de bussen in Brabant aangepast. Dit gebeurt gelijktijdig met de andere stad- en streekvervoerders en spoorvervoerders.

Hieronder de belangrijkste wijzigingen per buslijn in Brabant:

West- en Oost-Brabant

  • Lijn 1 rijdt overdag elk kwartier in plaats van elk half uur naar de Groot IJpelaardreef in de wijk Blauwe Kei en IJpelaar. In de vooravond en zaterdag overdag 3 keer per uur. Elk half uur rijdt lijn 1 door naar Bavel en in de vooravond en zaterdag overdag 1 keer per uur.
  • Lijn 325, 326, 327, 626 Raamsdonksveer - Oosterhout - Teteringen - Breda- Vanaf Oosterhout rijden meer ritten na het Centraal Station door naar de Claudius Prinsenlaan, Amphia Ziekenhuis Molengracht en kantorengebied Bijster. In de ochtendspits elke vijf minuten een bus van Oosterhout via Teteringen naar Breda.
  • Lijn 134 rijdt op werkdagen tot 21:00 uur tussen Raamsdonkveer, Waspik en Waalwijk ieder uur en in de spitsuren elk half uur. Overstappen in Raamsdonksveer op de Brabantliner, lijn 123 en lijn 326. In Waalwijk op lijn 136, 300 en 301.
  • Lijnen 130 en 131 zijn vernieuwd en rijden elk half uur vanuit Gilze naar/van Station Gilze-Rijen. Vanaf halten De Volckaert en Middellaan in Dongen rijdt de nieuwe spitslijn 631 elk half uur naar/van Station Gilze-Rijen. Op Station Gilze-Rijen kun je overstappen op de Sprinters naar Breda en Tilburg.
  • Nieuwe Spitslijn 654 tussen ’s-Hertogenbosch, Schijndel en Eindhoven- Snelle verbinding tussen ’s-Hertogenbosch, Sint-Michielsgestel, Schijndel, Sint-Oedenrode en Eindhoven in de ochtend- en middagspits.
  • Sint Oedenrode aangesloten op Bravodirect netwerk Er is een nieuwe halte in Sint-Oedenrode bij de op-/afrit A50 voor Bravo Direct lijn 305, spitslijn 605 en lijn 157. Dit betekent een snelle verbinding naar Eindhoven en Uden/Oss voor de inwoners van Sint-Oedenrode.

Klik hier voor het volledige overzicht van de wijzigingen in West- en Oost-Brabant