Oost-Brabant: kleine wijzigingen in de dienstregeling per 20 januari 2019

Op basis van feedback van onze reizigers, chauffeurs en buurtbusverenigingen hebben wij vanaf zondag 20 januari een aantal kleine wijzigingen in de dienstregeling doorgevoerd.

Reis jij met lijn 5, 207, 230, 250, 262/662 of 638? Bekijk dan de informatie hieronder of plan je reis  opnieuw via onze reisplanner.

Lijn 5 in Tilburg

Lijn 5 rijdt in Tilburg sinds deze dienstregeling een route door Stokhasselt. De laatste rit eindigt op Verdiplein. Reizigers die verder in de wijk moeten zijn moeten dan ver lopen. Er is een extra rit toegevoegd vanaf Verdiplein tot de laatste halte in de wijk.

Lijn 207 Den Bosch - Vught

Door de routewijziging in Den Bosch (Onderwijsboulevard) is de vertraging in de spitsuren een stuk minder en kunnen de spitsritten vanaf 20 januari 2019 de volledige route in Vught rijden.

Lijn 230 's Gragenmoer - Rijen

Op verzoek van reizigers rijdt de laatste rit op zaterdag door naar Rijen.

Lijn 250 in Den Bosch

Op verzoek van het buurtbus comité krijgt lijn 250 een nieuwe halte in de Dammenlaan, zodat de Meanderflat beter wordt bediend. De route wordt iets aangepast om dit mogelijk te maken.

Lijn 262/662 Maren Kessel - Oss

In overleg met de buurtbusvereniging is de tweede versterkingsbus effectiever ingezet zodat ook in de daluren tussen Maren Kessel en Oss een halfuurdienst wordt geboden. Reizigers hebben behoefte aan een latere rit vanuit Oss naar Maren Kessel, de middagritten van lijn 662 zijn een half uur later gaan rijden, zodat de laatste rit uit Oss nu om 18.40 uur vertrekt (was voorheen de rit van 18.10 uur).

Lijn 638 Grave - Cuijk

Lijn 638 gaat weer via Gassel rijden. Daar was behoefte aan, omdat de buurtbus te laat rijdt voor scholieren.