Uit en thuis met de bus tijdens Carnaval in Brabant

Relaxed de stad in en weer thuis worden gebracht tijdens Carnaval? Pak dan de bus! Onze chauffeurs zijn altijd de BOB en brengen je graag veilig thuis.  Ook rijden er overdag en ’s nachts extra bussen. Plan je reis eenvoudig met onze reisplanner. Alle extra (nacht)bussen staan ook in de reisplanners vermeld.

Koop je buskaartje voordelig online

Speciaal vanwege Carnaval en Vastenavend zijn er online voordelige E-tickets te koop.
Je betaalt slechts €5,50 om de hele dag onbeperkt met de bus reizen. Handig: je hoeft het E-ticket niet eens uit te printen. Je kunt het E-ticket vanaf je smartphone scannen in de bus.
Vind je een uitgeprint kaartje makkelijker, dan kan en mag dat uiteraard ook!

Koop hier je buskaartje Vastenavend
 
Koop hier je buskaartje Carnaval

Check in met je OV-chipkaart

Inchecken met de OV-chipkaart kan uiteraard ook. En dat is extra voordelig voor iedereen tussen de 12 en 18 jaar en 65+; zij krijgen automatisch 34% leeftijdskorting wanneer er met een persoonlijke OV-chipkaart wordt gereisd. 

Koop je kaartje in de bus

Het is ook mogelijk om tegen het reguliere tarief een Dalurendagkaartje, Ritkaartje of Stadskaartje te kopen in de bus bij de chauffeur.  In de steden Breda, Roosendaal, Den Bosch en Tilburg is het Stadskaartje gewoon geldig tijdens Carnaval. Let op: deze kaartjes zijn niet geldig op de Nightliners.

Kinderen reizen gratis mee

Kinderen tot 4 jaar reizen in het openbaar vervoer altijd gratis mee. Per betalende reiziger van 12 jaar of ouder mogen twee kinderen in de leeftijd 4 -11 jaar gratis meereizen. Deze kinderen hebben geen vervoersbewijs nodig.