Vanaf 1 januari ook met lijn 1 en 5 voor € 2,- retour vanaf P+R Zuid

Voor P+R Zuid geldt dat vanaf 1 januari 2019 het € 2,- buskaartje ook voor lijn 1 en 5 gebruikt kan worden. Nu reis je nog met je eigen OV-chipkaart op deze 2 lijnen, tegen regulier tarief. Dat betekent dat je als reiziger vanaf P+R Zuid straks meer mogelijkheden hebt naar het centrum: je kunt met je € 2,- kaartje reizen met lijn 10, 1 en 5.

P+R Maastricht Zuid, in parkeergarage P5 van het MECC, is de ideale uitvalsbasis als je vanuit het zuiden of oosten van Maastricht komt voor je bezoek aan Maastricht. Je parkeer hier gratis als je dezelfde dag retour reist met buslijn 1, 5 en 10. Dit kan dus vanaf 1 januari voor € 2,00 retour op de lijnen 1, 5 en 10 door je kaartje te kopen in de blauwe Arriva-automaat. Je hebt geen OV-chipkaart meer nodig. Het groepstarief van € 5,- voor 3-5 personen en voordelige maanabonnement van € 25,- is ook geldig op lijn 1 en 5.

P+R Maastricht Noord
Kom je uit het Noorden? Dan is P+R Maastricht Noord een goede oplossing. Hier parkeer je de auto altijd gratis en reis je met buslijn 10 voor €2,- retour naar het centrum van Maastricht.

Kijk voor meer informatie op de website van Maastricht Bereikbaar.