Zomerse uitjes met de bus

De vakanties staan voor de deur en daarom tippen we jullie nu alvast een aantal leuke uitjes. Uiteraard allemaal zeer goed bereikbaar met de bus. Help ons wel door zoveel mogelijk verspreid over de dag te reizen, dan is er genoeg ruimte voor iedereen. We zien je graag in de bus, uiteraard met mondkapje!

Wist je dat kinderen t/m 11 jaar gratis mogen meereizen in de bus in Brabant? Een uitje met het gezin is dus niet alleen leuk, maar ook heel voordelig!

 • Bezoekje aan de steden Eindhoven, Breda, Den Bosch en/of Tilburg
  Iedere dag geopend

  Ontdek de leukste steden van Brabant en ga lekker shoppen in Eindhoven, Breda, Tilburg of Den Bosch. Elke zondag is het Koopzondag in deze historische steden! Ontdek de historie en de knusse winkelstraatjes. De Brabantse steden zijn zeer goed bereikbaar met het OV. Vele (internationale) treinen doen de steden aan. En bij het treinstation staan altijd bussen klaar om je verder te vervoeren. Of parkeer je auto in een Park + Ride buiten de stad en stap voordelig in de bus naar het stadscentrum.
 • Speelland Beekse Bergen (Hilvarenbeek)
  Iedere dag geopend in de maanden juli en augustus
  Bij Speelland Beekse Bergen beleven kinderen een heerlijke dag vol speelplezier en waterpret. Beekse Bergen is met het openbaar vervoer goed te bereiken. Neem de trein richting Tilburg Centraal en neem vervolgens buslijn 142 of 143 en stap uit bij halte Speelland.

 • Feelgood Market Eindhoven
  Zondag 12 juli 2020
  Op zondag 12 juli is er weer een FeelGood Market! Buiten, op het Ketelhuisplein op Strijp S in Eindhoven. Voor iedereen die van eerlijke, handgemaakte, duurzame en streek- producten houdt. Plan je reis naar bushalte Strijp-S. Vanaf deze bushalte is het maar 3 minuten lopen!
 • Kermis Tilburg
  17 t/m 26 juli

  De Tilburgse kermis gaat deze zomer door, maar wordt een stuk kleiner dan andere jaren. Van 17 tot en met 26 juli staan er verdeeld over drie pleinen zeker vijftig attracties. De binnenstad van Tilburg is zeer goed bereikbaar met het OV.
 • Festival Boulevard Den Bosch
  5 t/m 16 augustus

  Dit jaar is Festival Boulevard anders dan andere jaren, maar met een kleinschalig zomerprogramma is er alsnog genoeg te zien, horen en te beleven. Parkeer je auto in een Park + Ride buiten de stad en stap voor slechts 4 euro (max. 4 pers.) in de bus naar het stadscentrum. Eenmaal in de stad is alles op loopafstand.

 • Efteling
  Iedere dag geopend van 09:00 - 18:00.
  In de zomermaanden extra geopend van 19:00 - 23:00*

  Efteling: een attractiepark met nieuwe, spannende attracties en sprookjes voor het leukste dagje uit!
  *Een zomeravondbezoek is mogelijk van 3 juli tot en met 30 augustus en geeft je toegang tot de Efteling van 19.00 uur tot 23.00 uur.
  De Efteling is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer vanuit heel Nederland en België. Je kunt met de trein naar station Tilburg óf station ’s-Hertogenbosch. Vanaf deze stations rijden de buslijnen 300, 301, 800 en 801 6x per uur naar de Efteling. Plan je reis voor vertrek met behulp van de reisplanner. Klik hier voor de dienstregeling van de lijnen 800 en 801.
 • Bioscoop en hapje eten op Breepark Breda
  Vanaf 1 juli
  Je kunt weer veilig naar de bioscoop. Op het Breepark in Breda kun je bij Kinepolis genieten van een film en voorafgaand of na afloop een heerlijk hapje eten bij één van de vele restaurants op het terrein. Handig: de bus vanuit o.a. Breda en Oosterhout stopt op steenworp afstand bij bushalte Breepark.
 • De Bossche zomer
  Vanaf 1 juli

  Deze zomer is er van alles te doen en te beleven in Den Bosch onder de noemer de Bossche zomer. Zo staat er een enorm reuzenrad op de Pettelaarse schans waar je vanaf 1 juli veilig kunt genieten van het uitzicht en van een heerlijke hapje. Een unieke beleving!