Tot medio juli grote hinder buslijnen 20, 21, 221, 90 en 385 in Noordwijk

Wegwerkzaamheden in Noordwijk hebben grote gevolgen voor de buslijnen 20, 21, 90, 221 en 385 van Arriva. Dit brengt omleidingen en het tijdelijk vervallen van haltes met zich mee. De aangepaste dienstregeling start op maandag 6 mei en duurt tot en met vrijdag 12 juli.

In Noordwijk vinden werkzaamheden plaats aan de rotonde van de kruising Beeklaan/Herenweg en de afsluiting van de Beeklaan. Dit heeft grote gevolgen voor de dienstregeling. Bij de halte Lijnbaanweg halteert lijn 20 in de tegenovergestelde richting; de bus richting Parallel Boulevard stopt op de halte richting Leiden en andersom.

De lijnen 20/21/22 rijden hierdoor een aangepast traject in beide richtingen. Bovendien komen diverse haltes te vervallen. Ook de dienstregeling van lijn 90 ondergaat in beide richtingen de nodige aanpassingen door de werkzaamheden. Ook hier wordt het traject aangepast en verdwijnen tijdelijk enkele haltes. Aan de Weteringkade is een tijdelijke halte geplaatst richting Den Haag, en aan de Nieuwe Zeeweg staat een tijdelijke halte richting Lisse. Aan de Duinweg t.h.v. de rotonde bij het Piet Heinplein zijn twee tijdelijke haltes geplaatst.

En tenslotte ondervindt ook lijn 385 hinder door de werkzaamheden, met aangepaste routes in beide richtingen tot gevolg. Ook hier komen enkele haltes te vervallen. Voor lijn 385 geldt de omleiding van 6 mei tot en met 12 juli, alleen van maandag tot en met vrijdag van 4.00 tot 20.45 uur.

De tijden die bij de haltes hangen kunnen mogelijk iets afwijken door de alternatieve routes. Op de vervallen haltes is er informatie te vinden over de alternatieve haltes. 

Klik op deze link voor alle bijkomende informatie over de omleiding.

Klik op deze link voor alle bijkomende informatie over de dienstregeling.