Heel Nederland Kies regio

Contact opnemen

Hoe kunnen we je helpen?

Heb je een vraag over de nieuwe dienstregeling, het OV in Limburg, de geldigheid van je abonnement of onze type treinen? Kijk dan snel voor het antwoord bij de veelgestelde vragen.

Ga naar veelgestelde vragen

Stel je vraag via Twitter of Facebook

Op maandag t/m vrijdag van 6.00 tot 23.00 uur en op zaterdag, zon- en feestdagen van 7.00 tot 23.00 uur kun je met je vragen terecht bij ons webcareteam. Deel je persoonlijke gegevens alleen via privéberichten. Lees ook eens de voorwaarden die wij stellen aan het contact via social media.

Wil je bezwaar maken tegen een boete, is er teveel geld van je OV-chipkaart afgeschreven of wil je melding doen van een verloren voorwerp? Gebruik dan het contactformulier.


Deel jouw reiservaring

Heb je een leuke reis gehad? Of ben je minder tevreden over onze dienstverlening. Beide vernemen we graag! Zo kunnen wij onze service namelijk blijvend verbeteren. Op ingestuurde reiservaringen volgt geen antwoord. Het is een alternatief voor het contactformulier om je frustraties, complimenten of andere opmerkingen aan ons kwijt te kunnen, zonder dat we hiervoor uitgebreide gegevens van je nodig hebben.

Deel jouw reiservaring 


Contactformulier

Gebruik het contactformulier om bezwaar te maken tegen een boete of om een restitutieverzoek te doen, bijvoorbeeld als er teveel geld van je OV-chipkaart is afgeschreven. Ook kun je melding doen van een verloren voorwerp of aanspraak maken op de geld terug bij vertraging-regeling. Geef eerst kort en bondig aan wat je verzoek is. Bij stap 3 kun je een onderwerp kiezen.


Uitcheck gemist

Gereisd op saldo met je OV-chipkaart en vergeten uit te checken?
Vraag dan in 3 simpele stappen je saldo terug via uitcheckgemist.nl. Je teruggevraagde saldo wordt klaargezet en laad je meteen weer op je OV-chipkaart bij een ophaalautomaat.


Overige contactmogelijkheden

Wil je liever op een andere manier in contact met ons komen? Dat kan! De medewerkers van onze klantenservice helpen je graag. Omdat we je graag zo snel en volledig mogelijk te woord willen staan, verschillen de overige contactgegevens per regio.

Kies je regio