WerkenbijArriva Wijzig regio

Dit is Arriva

Dit is Arriva! Je komt ons tegen in heel Nederland. We hebben zo’n 1.500 bussen op de weg en rijden met 147 treinen op trajecten in het noorden, oosten en in Limburg. Ook zijn we op het water te vinden met 14 schepen onder de noemer Waterbus. We hebben zo’n 60 touringcars die we verhuren en het (pendel)vervoer tijdens grote evenementen mee verzorgen. Bij Arriva werken 5.500 enthousiaste medewerkers die dag in dag uit klaar staan om reizigers een goede reis te bieden!

Wij verzorgen openbaar vervoer in heel Nederland. Treinen en bussen die elkaar optimaal aanvullen, dat is onze focus! We hebben onze organisatie ingedeeld in vijf regio’s: Noord, Oost, Zuid, West en Limburg. In deze regio’s bieden wij een slim aansluitend openbaar vervoernetwerk.

Dat doen we in opdracht van decentrale overheden; de provincies Drenthe, Fryslân, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Overijssel, Zuid-Holland, gemeente Lelystad en het OV-bureau Groningen Drenthe. Soms bestaat een regio uit meerdere zogenaamde concessies; dat is het alleenrecht dat gegund wordt door een provincie of gemeente om in een bepaalde periode in een bepaald gebied het openbaar vervoer te verzorgen.

Of je nu met de bus of trein gaat: wij zorgen voor een goede reis!