Aangepaste dienstverlening coronavirus

Vanwege het coronavirus heeft het RIVM diverse maatregelen getroffen. Als gevolg hiervan ziet Arriva zich genoodzaakt, tot nadere berichtgeving, een aantal aanpassingen door te voeren in onze dienstregeling.

In verband met de richtlijnen van het RIVM hebben wij momenteel minder personeel én minder reizigers. Het maatschappelijk belang van openbaar vervoer is groot. Wij proberen en willen onze reizigers zo lang mogelijk van dienst zijn. Tenslotte vervoeren we ook dagelijks veel reizigers die werkzaam zijn in vitale sectoren. Juist nu is het extra belangrijk dat deze medewerkers kunnen werken.

Wij vragen je begrip voor deze situatie. Door de dienstregeling aan te passen, bieden we reizigers toch een betrouwbare dienstregeling tijdens de hele dag én op alle dagen van de week.

Meer info?

De aangepaste dienstregeling kan van invloed zijn op aansluitingen. Plan je reis niet te vroeg van te voren, tot een uur voor vertrek kunnen er eventueel nog aanpassingen plaatsvinden.

Plan je reis

Voor meer informatie en details van de aangepaste dienstregeling verwijzen we je ook naar onze speciale informatiepagina.

Meer informatie