Groepsreis aanvragen

Met een groepsticket hoef je geen individuele kaartjes te kopen, maar reis je gezamenlijk op één vervoersbewijs. Vraag je groepsreis minimaal 14 dagen voor de geplande reisdatum bij ons aan. Houd er rekening mee dat het soms voorkomt dat je niet met de hele groep op hetzelfde moment in dezelfde treincoupé of bus past.

Groepsticket Trein

Wil je binnenkort op een doordeweekse dag*, in het weekend (hele dag geldig) of op feestdagen (hele dag geldig) met een grotere groep per trein reizen? Vraag dan hier je groepsticket aan voor 15 personen of meer en krijg per volwassene 25% korting op het normale tarief. Kinderen reizen mee voor de prijs van een Railrunner, dit is 2,50 euro.

*Op een doordeweekse dag kun je na 9.00 uur reizen.

Groepsticket Bus

Wil je binnenkort op een doordeweekse dag*, in het weekend (hele dag geldig) of op feestdagen (hele dag geldig) met een grotere groep met een lijnbus van Arriva reizen? Vraag dan hier je groepsticket aan voor 10 personen of meer en krijg 25% korting per persoon op het normale tarief per kilometer.

*Op een doordeweekse dag kun je na 9.00 uur reizen.

Let op: vul hier de gegevens van het factuuradres in. 

Heb je een adres in het buitenland? Gebruik dan ons speciale formulier. Klik hier om naar het formulier te gaan.

Betaalgegevens

Reisgegevens

Let op: voor busritten in Gelderland kun je geen groepsticket aanvragen.
Vul hier de halte of het station in waarvan je vertrekt
Vul hier de halte of het station in waar je heen wilt

In het formulier vragen wij om jouw persoonsgegevens. Wij zullen deze persoonsgegevens uitsluitend gebruiken voor de in onze privacyverklaring omschreven doeleinden en wij vinden het van essentieel belang dat wij in alle gevallen ons houden aan de eisen die de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) stelt. Voor meer informatie lees je hier ons privacybeleid.

Op het groepsticket zijn de algemene vervoersvoorwaarden geldig.