Friesland en Waddeneilanden Wijzig regio

Werk aan het spoor Friesland Wijzig regio

ProRail is verantwoordelijk voor het spoorwegnet van Nederland: aanleg, onderhoud, beheer en veiligheid. Onderhoud en verbetering van het spoor en stations kan op bepaalde momenten leiden tot hinder voor het treinverkeer. Een overzicht van de geplande werkzaamheden die van invloed zijn op de dienstregeling van de trajecten in Friesland, vind je hieronder.
Leeuwarden – Harlingen Haven

Leeuwarden – Harlingen Haven

van zondag 4 oktober
t/m zondag 4 oktober

Oorzaak

werkzaamheden aan perronkappen Leeuwarden

Gevolg

Door gepland onderhoud aan de perronkappen te Leeuwarden rijden er op zondag 4 oktober bussen i.p.v. treinen tussen Leeuwarden en Harlingen Haven.

Advies

Gebruik de treinvervangende bussen. Bij deze werkzaamheden check je in en uit zoals je dat gewend bent bij de in- en uitcheckpalen op het treinstation of bij de mobiele in- en uitcheckpalen. In de treinvervangende bussen kunnen geen fietsen meegenomen worden. Vouwfietsen kunnen wel mee.

Leeuwarden - Stavoren

Leeuwarden - Stavoren

van zondag 4 oktober 2020
t/m zondag 4 oktober 2020

Oorzaak

werkzaamheden aan de perronkappen op station Leeuwarden

Gevolg

Door gepland onderhoud aan de perronkappen te Leeuwarden rijden er op zondag 4 oktober bussen i.p.v. treinen tussen Leeuwarden en Stavoren.

Advies

Gebruik de treinvervangende bussen. Bij deze werkzaamheden check je in en uit zoals je dat gewend bent bij de in- en uitcheckpalen op het treinstation of bij de mobiele in- en uitcheckpalen.