Friesland en Waddeneilanden Wijzig regio

Werk aan het spoor Friesland Wijzig regio

ProRail is verantwoordelijk voor het spoorwegnet van Nederland: aanleg, onderhoud, beheer en veiligheid. Onderhoud en verbetering van het spoor en stations kan op bepaalde momenten leiden tot hinder voor het treinverkeer. Een overzicht van de geplande werkzaamheden die van invloed zijn op de dienstregeling van de trajecten in Friesland, vind je hieronder.

Emplacement Groningen A-zijde

van Donderdag 4 april 01.00 uur
t/m Donderdag 4 april 05.19 uur

Oorzaak

Werkzaamheden aan het spoor

Gevolg

Vanwege werkzaamheden aan het spoor rijden er op donderdag 4 april vanaf 01.00 uur bussen in plaats van treinen. Plan je reis voor vertrek. Extra reistijd is 45 minuten. Donderdagochtend wordt vanaf 5.20 uur de treindienstregeling weer opgestart.

De laatste trein vanuit Roodeschool en de laatste trein vanuit Delfzijl naar Groningen komen te vervallen op woensdag (nacht wo / do). De laatste trein van Groningen naar Roodeschool en Delfzijl rijdt wel.

Op donderdagochtend rijdt de eerste trein van Groningen naar Roodeschool en Delfzijl niet. De eerste trein vanuit Roodeschool en Delfzijl naar Groningen rijdt op donderdagochtend wel.

Busdienstregeling Groningen - Delfzijl en Groningen - Roodeschool

Advies

Maak gebruik van stopbus tussen Delfzijl - Groningen stopt niet in Sauwerd. Maak gebruik van de stopbus Roodeschool - Groningen