Gelderland Wijzig regio

Arriva Vlinder, Belbus en buurtbus Wijzig regio

In de avonduren kan het zijn dat er minder of geen bussen meer rijden. Op sommige trajecten zijn te weinig reizigers om een gewone bus in te zetten. Om ervoor te zorgen dat jij toch op de plaats van bestemming komt, biedt Arriva maatwerkvervoer op deze momenten. In Gelderland zijn dit de Arriva Vlinder, de Belbus en de buurtbus.
Vanwege het coronavirus heeft de Rijksoverheid diverse maatregelen getroffen. Als gevolg hiervan zijn er enkele wijzigingen in de dienstregeling. Plan je reis niet te vroeg van tevoren, tot een uur voor vertrek kunnen er eventueel nog aanpassingen plaatsvinden.
Klik hier om te controleren of er wijzigingen zijn voor je reis.

Arriva Vlinder

De Arriva Vlinder is een nieuwe vervoersdienst van Arriva en rijdt in het Gelderse Zutphen, Doetinchem, Laren, Lochem en Bommelerwaard.

Belbus

De Belbus rijdt alleen als deze gereserveerd is. Dit kan telefonisch, minimaal een uur van tevoren. Bel 0900 1961 (0,10 euro per minuut).

Buurtbus

De buurtbus rijdt van en naar kleinere dorpen en dunbevolkte gebieden. Op deze manier blijven ook deze gebieden bereikbaar. Een buurtbus werkt als een gewone bus, maar is kleiner. Een buurtbus hoef je niet te reserveren.

Kijk op onze dienstregelingpagina voor de dienstregeling of plan je reis.