Gelderland Wijzig regio

Werk aan het spoor Gelderland Wijzig regio

ProRail is verantwoordelijk voor het spoorwegnet van Nederland: aanleg, onderhoud, beheer en veiligheid. Onderhoud en verbetering van het spoor en stations kan op bepaalde momenten leiden tot hinder voor het treinverkeer. Een overzicht van de geplande werkzaamheden die van invloed zijn op de dienstregeling van de trajecten in Gelderland, vind je hieronder.
Zutphen - Apeldoorn

Zutphen - Apeldoorn

van 4 augustus 2019
t/m 4 augustust 2019

Oorzaak

Door werkzaamheden

Gevolg

Op zondag 4 augustus rijden er geen treinen tussen Zutphen en Apeldoorn. Er worden bussen ingezet. Het is vanwege de inrichting van de bus niet mogelijk om een fiets mee te nemen.

De bussen stoppen niet bij station Klarenbeek maar bij een halte aan de provinciale weg N345. Van deze halte rijdt er een pendelbus op afroep van en naar station Klarenbeek. Je kunt de pendelbus reserveren door te bellen naar nummer 06-12993483. Raadpleeg voorafgaand aan je reis de Arriva App of arriva.nl.

Advies

Maak gebruik van de bussen.

Doetinchem – Arnhem Centraal

Doetinchem – Arnhem Centraal

van 25 juli 2019
t/m 11 augustus 2019

Oorzaak

Werkzaamheden.

Gevolg

Van donderdag 25 juli t/m donderdag 1 augustus rijden er geen treinen tussen Doetinchem en Zevenaar. Van vrijdag 2 augustus t/m zondag 11 augustus rijden er geen treinen tussen Doetinchem en Arnhem.

Er worden stop- en snelbussen ingezet. Het is vanwege de inrichting van de bus niet mogelijk om een fiets mee te nemen. De bussen richting Arnhem stoppen niet bij station Arnhem Velperpoort. Reizigers van en naar Doetinchem De Huet worden met een pendelbus van en naar station Doetinchem gebracht. Raadpleeg voorafgaand aan uw reis de Arriva app of arriva.nl.

Busdienstregeling Doetinchem
Busdienstregeling Doetinchem de Huet
Busdienstregeling Wehl
Busdienstregeling Didam
Busdienstregeling Zevenaar
Busdienstregeling Duiven
Busdienstregeling Arnhem Centraal
Busdienstregeling Westervoort

Advies

Maak gebruik van stop- en snelbussen.