Groningen Wijzig regio

E-tickets & kaartjes Groningen Wijzig regio

E-tickets

Leg je een traject af waarbij je alleen in een bus of trein van Arriva stapt? Dan is het vanaf nu mogelijk om gemakkelijk en snel een e-ticket te kopen via de reisplanner. Vul je vertrekadres en bestemming in, selecteer de reisdatum en of je een enkele reis of retour maakt en je ziet meteen de prijs. De prijs is gelijk aan reizen op saldo met een OV-chipkaart. Je kunt voor maximaal 10 personen een e-ticket kopen. Ga je met een grotere groep op pad? Reserveer dan je groepsreis.

Koop e-ticket

We adviseren je om het e-ticket uit te printen. Let erop dat e-tickets die slecht zijn afgedrukt, die beschadigd, onleesbaar of slechts gedeeltelijk zichtbaar zijn, als ongeldig worden beschouwd.

Dal-Dagkaart (na 9.00 uur en tijdens weekend/vakantie)

Reis je buiten de spits? Dan kun je voordelig met de Dal-Dagkaart reizen. De Dal-Dagkaart is voor 10,80 euro te koop bij de chauffeur of bij één van de verkooppunten. De Dal-Dagkaart is op werkdagen na 09.00 uur onbeperkt geldig. In het weekend en vakanties kun je de hele dag onbeperkt reizen. De Dal-Dagkaart is ook geldig in de Nachtbus. 

Gratis mee met de Dagkaart en Dal-Dagkaart

  • Kinderen tot en met 3 jaar reizen altijd gratis mee.
  • Drie kinderen van 4 t/m 11 jaar reizen gratis mee met een volwassene (18 jaar en ouder) die met een (Dal-)Dagkaart reist.
  • Huisdieren mogen in de bus gratis met meereizen.

Dagkaart (hele dag geldig)

Met de Dagkaart kun je de hele dag onbeperkt reizen in heel Groningen en Drenthe. Je koopt de Dagkaart bij de buschauffeur voor 16,20 euro.

De grens over

Wij zorgen er niet alleen voor dat je snel en comfortabel in Noord-Nederland kunt reizen, maar maken het in samenwerking met onze Duitse collega’s ook mogelijk de grens over te gaan.

Lees verder en bestel tickets