Groningen Wijzig regio

Werk aan het spoor Groningen Wijzig regio

ProRail is verantwoordelijk voor het spoorwegnet van Nederland: aanleg, onderhoud, beheer en veiligheid. Onderhoud en verbetering van het spoor en stations kan op bepaalde momenten leiden tot hinder voor het treinverkeer. Een overzicht van de geplande werkzaamheden die van invloed zijn op de dienstregeling van de trajecten in Groningen, vind je hieronder.
Groningen – Roodeschool / Delfzijl / Zuidhorn

Groningen – Roodeschool / Delfzijl / Zuidhorn

van Vrijdag 20 maart 01.00
t/m Vrijdag 20 maart 05.00

Oorzaak

Werkzaamheden t.b.v. beveiliging overwegen

Gevolg

Advies

i.v.m. werkzaamheden t.b.v. overwegveiligheid kan de laatste trein van Groningen naar Roodeschool v.v. en van Groningen naar Delfzijl v.v. niet rijden. Er worden bussen ingezet. De laatste trein van Leeuwarden (v 0:21) naar Groningen rijdt tot Zuidhorn. Vanaf Zuidhorn rijdt een bus. Bij deze werkzaamheden check je in en uit zoals je dat gewend bent bij de in- en uitcheckpalen op het treinstation of bij de mobiele in- en uitcheckpalen.

Groningen – Weener / Veendam

Groningen – Weener / Veendam

van Zaterdag 21 maart 00.40
t/m Maandag 23 maart 04.40

Oorzaak

Werkzaamheden t.b.v. het nieuwe opstelterrein de Vork

Gevolg

Advies

i.v.m. werkzaamheden t.b.v. het nieuwe opstelterrein de Vork te Groningen rijden er op zaterdag 21 maart en zondag 22 maart bussen i.p.v. treinen. Plan je reis voor vertrek. Met de bus kan de reis tot 45 minuten langer duren. Bij deze werkzaamheden check je in en uit zoals je dat gewend bent bij de in- en uitcheckpalen op het treinstation of bij de mobiele in- en uitcheckpalen.

Groningen-Delfzijl

Groningen-Delfzijl

van 2 maart 2020
t/m 3 maart 2020

Oorzaak

Werk aan het spoor

Gevolg

Advies

Maak gebruik van de treinvervangende bussen. Bij deze werkzaamheden check je in en uit zoals je dat gewend bent bij de in- en uitcheckpalen op het treinstation of bij de mobiele in- en uitcheckpalen.