Direct naar inhoud
Kun je vinden wat je nodig hebt?

Carnaval en Vastelao­vend 2024

Vastelaovend? Carnaval? Je viert het samen met Arriva!

Ook dit jaar verzorgt Arriva weer het vervoer van vele tienduizenden feestvierders tijdens carnaval, dat in Limburg ook wel ‘vastelaovend’ genoemd wordt. Onze Limburgse en Brabantse chauffeurs, machinisten en stewards staan weer vijf dagen voor je klaar. En in Brabant worden ze zelfs aangevuld met tientallen collega’s uit de rest van Nederland. Omdat ze het zo’n prachtig mooi evenement vinden.

Heen en weer, dag en nacht!
Dankzij al deze collega’s is het ook dit jaar weer gelukt om een extra versterkte dienstregeling op te tuigen om de vele reizigers veilig naar alle festiviteiten in de zuidelijke provincies te vervoeren… en weer terug. Van de kleinste dorpjes tot aan de grootste steden. Van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat, en vaak zelfs tot diep in de nacht, staan de mensen van Arriva klaar om hun steentje bij te dragen aan een geslaagd volksfeest.

Ook plannen om je in het feestgedruis te storten?
Kijk op www.arriva.nl/carnaval (voor Brabant) of www.arriva.nl/vastelaovend (voor Limburg) waar we jou overal naar toe kunnen brengen tijdens dit enorme spektakel de komende dagen. Of klik op de plaatjes hieronder.

Carnaval in Brabant

Carnaval in Brabant

Vastelaovend in Limburg

Vastelaovend