Direct naar inhoud
Kun je vinden wat je nodig hebt?
Limburg voor Limburg logo in de vorm van een ticket met een leeuw en een omtrek van de provincie Limburg.

Limburg voor Limburg

Reis samen met je klas naar de leukste cultuuruitjes of sportactiviteiten in Limburg.
Limburg voor Limburg logo in de vorm van een ticket met een leeuw en een omtrek van de provincie Limburg.

Uniek initiatief! Limburg voor Limburg

Arriva en de provincie Limburg vinden het belangrijk dat alle kinderen de mogelijkheid hebben om bijvoorbeeld te kunnen sporten, muziekles te kunnen volgen of een museum te kunnen bezoeken. Omdat dit niet voor alle kinderen vanzelfsprekend is, is er een uniek initiatief gestart, Limburg voor Limburg. Daarmee kan er voor de komende jaren een extra bijdrage worden geleverd op het gebied van jeugd, sport en cultuur in en aan de Limburgse maatschappij.

Dat doen we op twee manieren:

Een icoon van een blauwe bloem.

Trotste maatschappelijk partner

We ondersteunen jaarlijks Jeugdfonds Sport & Cultuur en Stichting Leergeld. Samen zorgen we er zo voor dat ieder kind kan meedoen aan school, voetbal, streetdance, judo, zwemles of muziekles.

Icoon van een bus.

Gratis vervoer naar cultuur- of sportuitjes

Alle basisschoolklassen in Limburg kunnen gratis met het OV naar cultuurinstellingen of sportactiviteiten in Limburg. Hiermee willen we iedereen de kans geven cultuur of sport samen met je klas te ervaren.

Gratis met het OV! Of voor 25% van de prijs met een touringcar

Reis samen met je klas naar de leukste cultuuruitjes of sportactiviteiten in Limburg. Staat jullie gekozen bestemming er niet tussen? Dan kun je een aanvraag indien onder overige (sponsor)aanvragen.

Waar kiezen jullie voor?

Nog meer leuke uitjes! Doe de spoortocht!

Wil je echt iets unieks doen? Ga mee op Spoortocht. Reis een stukje met de trein, wandel door het mooie en groene Limburg, voer samen opdrachten uit en ga op zoek naar verborgen pareltjes. Een dag vol plezier voor jong en oud is gegarandeerd!

Tekening van een man met hoed die door een vergrootglas kijkt met een stoomtrein op de achtergrond.