Direct naar inhoud
Kun je vinden wat je nodig hebt?
Drie kinderen van een jaar of vijf vanaf de rug gezien staan voor een muur vol met schilderijen in blauw- en groentinten.

Met de klas naar een cultuuruitje

Drie kinderen van een jaar of vijf vanaf de rug gezien staan voor een muur vol met schilderijen in blauw- en groentinten.

Reis gratis met het ov!

Limburg voor Limburg ondersteunt een breed scala aan cultuuruitjes in Limburg. Of je nu naar het museum, een dans- of muziekvoorstelling gaat, wij brengen je er met de klas naartoe. Dit schooljaar doen alle instellingen mee binnen de provinciale culturele infrastructuur, dit zijn de zogenaamde begrotingsinstellingen, alsook instellingen binnen het cultuurplan en de subinfrastructuur van de provincie Limburg. Bekijk hier alle deelnemende bestemmingen.

Alle basisscholen in Limburg reizen met de hele klas (incl. docent en begeleiders) gratis met het reguliere openbaar vervoer van Arriva in Limburg naar het leukste cultuuruitje. Reizen met een touringcar kan ook via Arriva Touring. Arriva betaalt 75% van de kosten. De school betaalt zelf nog 25%. Vanzelfsprekend onder de voorwaarde van wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Bekijk hier alle (reis)voorwaarden voor het cultuuruitje

Vraag je activiteit minimaal twee weken voor de reisdatum aan. Aanmelden kan onderaan aan deze pagina.

Formulier culturele activiteit

Gegevens school