E-tickets & kaartjes Limburg Wijzig regio

Let op! De informatie op deze pagina kan door de coronamaatregelen verouderd zijn. Raadpleeg voorafgaand aan je reis onze informatiepagina om te controleren welke opties en/of kaartjes niet beschikbaar zijn.

E-tickets

Leg je een traject af waarbij je alleen in een bus of trein van Arriva stapt? Dan is het mogelijk om gemakkelijk en snel een e-ticket te kopen via de reisplanner. Vul je vertrekadres en bestemming in, selecteer de reisdatum en of je een enkele reis of retour maakt en je ziet meteen de prijs. De prijs is gelijk aan reizen op saldo met een OV-chipkaart. Je kunt voor maximaal 10 personen een e-ticket kopen. Ga je met een grotere groep op pad? Reserveer dan je groepsreis. Wil je meer informatie over e-tickets bij Arriva? Kijk dan op onze informatiepagina over e-tickets.

Dit e-ticket is alleen een vervoerbewijs. Er dient altijd nog een aanvullende reservering gemaakt te worden voor het gebruik van de OV-lijntaxi en Avondvlinder. Meer informatie over het gebruik van deze 3 diensten vindt je hier.

Koop je e-ticket

Je kunt het e-ticket via je mobiel, in de Arriva app opslaan of uitprinten. Let erop dat e-tickets die slecht zijn afgedrukt, die beschadigd, onleesbaar of slechts gedeeltelijk zichtbaar zijn, als ongeldig worden beschouwd.