Werk aan het spoor Limburg Wijzig regio

ProRail is verantwoordelijk voor het spoorwegnet van Nederland: aanleg, onderhoud, beheer en veiligheid. Onderhoud en verbetering van het spoor en stations kan op bepaalde momenten leiden tot hinder voor het treinverkeer. Een overzicht van de geplande werkzaamheden die van invloed zijn op de dienstregeling van de trajecten in Limburg, vind je hieronder.

RS12 & RS18 Maastricht – Maastricht Randwyck

van zaterdag 15 juni 2019
t/m zondag 16 juni 2019

Oorzaak

Werkzaamheden aan het spoor

Gevolg

Er rijden geen treinen tussen Maastricht en Maastricht Randwyck (RS12 en RS18). Tevens rijdt de stoptrein tussen Maastricht en Sittard (RS12) volgens een gewijzigde dienstregeling.

Advies

Je kunt gebruikmaken van de reguliere stadsbussen. In de vroege ochtend en late avond zet Arriva een extra pendelbus in. Plan kort voor vertrek je reis via de reisplanner of in de Arriva-app

RE18 Maastricht - Valkenburg

van zaterdag 15 juni 2019
t/m zondag 16 juni 2019

Oorzaak

Werkzaamheden aan het spoor

Gevolg

Er rijden geen sneltreinen (RE18) tussen Maastricht en Valkenburg. Tevens rijdt de sneltrein tussen Valkenburg en Heerlen volgens een gewijzigde dienstregeling.

Advies

Je kunt gebruikmaken van de stoptreinen (RS18) tussen Maastricht en Heerlen. Tevens rijden er stopbussen tussen Maastricht en Valkenburg. Plan kort voor vertrek je reis via de reisplanner of in de Arriva-app.