Werken bij Arriva Wijzig regio

Techniek

Binnen Arriva zorgt de afdeling techniek voor al het rollend materieel wat we nodig hebben om onze reizigers te vervoeren. Bussen, treinen en diverse kleinere voertuigen tot fietsen aan toe. Gezien de huidige ontwikkelingen een boeiende tijd. Innovaties als elektrisch vervoer, waterstof, circulaire economie en zelfrijdende voertuigen maken het werken zeer uitdagend en afwisselend.

De afdeling onderhoud verzorgt het onderhoud van al ons rollend materieel. We hebben verschillende eigen werkplaatsen over heel Nederland voor onze bussen en treinen. In Doetinchem, Heerlen, Venlo en Maastricht hebben we een werkplaats voor onderhoud aan onze bussen. In Zutphen hebben we een werkplaats voor groot en klein onderhoud aan onze treinen. Daarnaast hebben we in Meppel een werkplaats waar we gespecialiseerd zijn in het inbouwen van voertuigsystemen zoals camera, betaal, reizigersinformatie en volgsystemen. Tevens hebben we in Meppel een moderne schade herstel afdeling waar we schades aan onze bussen repareren.


In Nederland bestaan geen opleidingen voor bus- of trein monteur. Daarom biedt Arriva deze zelf intern aan, waarbij leren in de praktijk met ervaren opleiders centraal staat. Kom je bij ons werken? Dan word je in een aantal maanden “on the job”opgeleid.

Check hier onze actuele vacatures

Werkplaats Bus Doetinchem

Werkplaats Bus Meppel

Werkplaats Trein Zutphen