Voordelig busvervoer naar Zotte Zaterdag in Gouda

Arriva en Zotte Zaterdag slaan de handen ineen voor makkelijk en voordelig vervoer naar het bekende middeleeuwse festival in Gouda op 26 oktober. In alle stads- en streekbussen in de regio worden op Zotte Zaterdag speciale Samenreisdagkaarten verkocht voor slechts 9,95 euro. Daarmee kunnen twee tot vijf personen naar het centrum van Gouda reizen en weer terug. Reizigers met deze speciale dagkaart krijgen ook nog eens korting op ‘middeleeuwse’ Goudse kaas.

OV-vervoer zorgt voor minder drukte op de wegen rondom en in de binnenstad van Gouda. Voor bezoekers van het festival is de bus alleen maar makkelijk: ze hoeven niet meer te zoeken naar een parkeerplaats, sparen de parkeerkosten uit en worden vlakbij afgezet. De Samenreisdagkaart is gewoon te koop bij de buschauffeur. Het is alleen mogelijk om te betalen met de pinpas bij de chauffeur.

Met twee tot vijf personen reizen voor maar 9,95 euro

Op één Samenreisdagkaart kan met minimaal twee en maximaal vijf personen worden gereisd, waarvan maximaal twee volwassenen en maximaal drie kinderen in de leeftijd van 4 t/m 17 jaar. (Kinderen t/m 3 jaar reizen altijd gratis en zonder vervoerbewijs mee).

De Samenreisdagkaart is na 9.00 uur de hele dag geldig in alle reguliere stads- en streekbussen (inclusief R-net) in de regio Duin- en Bollenstreek, Leiden, Rijnstreek en Midden-Holland, behalve op buslijn 45 (Den Haag - Leiden). De kaart is ook geldig (maar niet te koop) in de buurtbus.

Meer informatie over Zotte Zaterdag, de Samenreisdagkaart en de aanbieding staat op arriva.nl/zottezaterdag.