Noord-Brabant Wijzig regio

E-tickets & kaartjes Noord-Brabant Wijzig regio

Met de bus reizen in Brabant zonder OV-chipkaart? Geen probleem!
Je kunt ook een Dalurendagkaartje, Stadskaartje of Ritkaartje als e-ticket aanschaffen.
Let op! De informatie op deze pagina kan door de coronamaatregelen verouderd zijn. Raadpleeg voorafgaand aan je reis onze informatiepagina om te controleren welke opties en/of kaartjes niet beschikbaar zijn.
 • Dalurendagkaartje
  Met het Dalurendagkaartje reis je voor slechts 6,84 euro in de daluren onbeperkt (inclusief overstappen) op alle bussen in Brabant. Het Dalurendagkaartje is ook online als e-ticket aan te schaffen. Bekijk hier alle voorwaarden en de hogere tarieven die gelden op lijn 310, 400 en 401.
  Wist je dat je in de maanden juli en augustus de hele dag met het Dalurendagkaartje kunt reizen in heel Brabant!
  Reis je Brabant uit naar Rotterdam (lijn 310) of Utrecht (lijn 400 en 401)? Koop dan het Dalurendagkaartje Rotterdam/Utrecht online als e-ticket.
 • Ritkaartje
  Het Ritkaartje is 4,38 euro en geldig voor een enkele rit zonder overstap. Bekijk hier alle voorwaarden.
  Je kunt ook online een Van-naar e-ticket kopen. Dan betaal je het OV-chipkaart tarief van en naar een specifieke bestemming. Wil je meer informatie over e-tickets bij Arriva? Kijk dan op onze informatiepagina over e-tickets.
 • Stadskaartje
  Met het Stadskaartje kun je er de hele dag op uit in Breda, ’s-Hertogenbosch, Tilburg en Roosendaal voor maar €4,38.
  Het Stadskaartje is als dagkaart geldig op zaterdag, zondag, feestdagen en schoolvakanties Zuid.
  Let op: het Stadskaartje is alleen geldig op de stadslijnen (lijn 1 t/m 11 en buurtbuslijn 250). Koop je Stadskaartje eenvoudig online als e-ticket.

Koop een kaartje in de voorverkoop

Je kunt ook een kaartje in voorverkoop kopen bij de OV Servicepunten van Arriva in 's-Hertogenbosch, Breda of Tilburg. Bij de OV Servicepunten is het, naast pin of creditcard, ook mogelijk om met contant geld te betalen. Ook is het Dalurendagkaartje contant te koop bij meerdere verkooppunten in Brabant.

Kinderen reizen gratis mee


Reizen met kinderen is één van de leukste dingen om te doen, helemaal voor kinderen! Alleen het busritje zelf is al een groot avontuur. En laten ook wij van avonturen houden. Daarom reizen kinderen t/m 11 jaar gratis mee met de bus. Altijd. Kom maar op met die keileuke ritjes!

 • Kinderen tot 4 jaar reizen in het openbaar vervoer altijd gratis mee. Dit geldt voor heel Nederland.
 • In heel Brabant is dit t/m 11 jaar. Dat betekent dat per betalende reiziger van 12 jaar of ouder, die reist op een OV-chipkaart, met een abonnement, Dalurendagkaartje, Ritkaartje of Stadskaartje, gratis maximaal twee kinderen in de leeftijd van 4-11 jaar mogen meereizen. Deze kinderen hebben geen vervoersbewijs nodig. Dit geldt alleen in Brabant.