Noord-Brabant Wijzig regio

E-tickets & kaartjes Noord-Brabant Wijzig regio

Met de bus reizen in Brabant zonder OV-chipkaart? Geen probleem! Je kunt ook altijd een Dalurendagkaartje, Ritkaartje of Stadskaartje kopen in de bus bij de chauffeur.

  • Dalurendagkaartje
    Met het Dalurendagkaartje reis je voor slechts 6,84 euro in de daluren onbeperkt (inclusief overstappen) op alle bussen in Brabant. Bekijk hier alle voorwaarden. Het Dalurendagkaartje is ook online als E-ticket aan te schaffen.
  • Ritkaartje
    Het Ritkaartje is 4,38 euro en geldig voor een enkele rit zonder overstap. Bekijk hier alle voorwaarden.
  • Stadskaartje
    Met het Stadskaartje reis je voor slechts 4,38 euro onbeperkt op de stadslijnen in Breda, Tilburg, ’s-Hertogenbosch of Roosendaal. Het Stadskaartje is te koop in de bus. Het Stadskaartje is in 2020 de hele dag geldig in de weekenden, tijdens officiële feestdagen en tijdens vakantieperioden. Bekijk hier alle voorwaarden.

Stap in en betaal met je pin

Betaal in de bus eenvoudig met je pinpas. Contant geld wordt niet geaccepteerd. Betaal je liever contant? Koop dan je kaartje bij de OV Servicepunten van Arriva in 's-Hertogenbosch, Breda of Tilburg. Bij de OV Servicepunten is het, naast pin of creditcard, ook mogelijk om met contant geld te betalen. Ook is het Dalurendagkaartje contant te koop bij meerdere verkooppunten in Brabant.

Kinderen reizen gratis mee

Reizen met kinderen is één van de leukste dingen om te doen, helemaal voor kinderen! Alleen het busritje zelf is al een groot avontuur. Daarom reizen 2 kinderen t/m 11 jaar per volwassene in Brabant gratis mee met de bus. Kinderen tot 4 jaar reizen in het openbaar vervoer altijd gratis mee. Dit geldt voor heel Nederland.