Noord-Brabant Wijzig regio

E-tickets & kaartjes Noord-Brabant Wijzig regio

Met de bus reizen in Brabant zonder OV-chipkaart? Geen probleem! Je kunt ook altijd een kaartje kopen in de bus bij de chauffeur of koop je Dalurendagkaartje of Ritkaartje eenvoudig online.

Stap in en betaal met je pin

Betaal in de bus eenvoudig met je pinpas. Contant geld wordt niet geaccepteerd. Betaal je liever contant? Koop dan je kaartje bij de OV Servicepunten van Arriva in 's-Hertogenbosch, Breda of Tilburg. Bij de OV Servicepunten is het, naast pin of creditcard, ook mogelijk om met contant geld te betalen. Ook is het Dalurendagkaartje contant te koop bij meerdere verkooppunten in Brabant.

Met het Dalurendagkaartje reis je voor slechts 6,63 euro de hele dag onbeperkt (inclusief overstappen) op alle bussen in Brabant. Het Dalurendagkaartje is ook geldig als enkele reis op de Nightliners. Bekijk hier alle voorwaarden en staffels.

Het Ritkaartje is 4,24 euro en geldig voor een enkele rit zonder overstap. Bekijk hier alle voorwaarden en staffels.

Kinderen reizen gratis mee

Reizen met kinderen is één van de leukste dingen om te doen, helemaal voor kinderen! Alleen het busritje zelf is al een groot avontuur. En laten ook wij van avonturen houden. Daarom reizen kinderen t/m 11 jaar gratis mee met de bus. Altijd. Kom maar op met die keileuke ritjes! 

  • Kinderen tot 4 jaar reizen in het openbaar vervoer altijd gratis mee. Dit geldt voor heel Nederland.
  • In heel Brabant is dit t/m 11 jaar. Dat betekent dat per betalende reiziger van 12 jaar of ouder, die reist op een OV-chipkaart, met een dalurendagkaartje, ritkaartje of standskaartje, gratis maximaal twee kinderen in de leeftijd van 4-11 jaar mogen meereizen. Deze kinderen hebben geen vervoersbewijs nodig. Dit geldt alleen in Brabant.