Noord-Brabant Wijzig regio

Zakelijk reizen Brabant Wijzig regio

Reisaanbod op maat voor jouw organisatie

Deze tijd vraagt om veilige, flexibele en slimme reisoplossingen. Als er in deze tijd iets veranderd is, dan is het wel ons reisgedrag. We werken vaker thuis, maken gebruik van verschillende vervoersmogelijkheden en reizen meer verspreid over de dag.

De beste oplossing voor jouw medewerkers

We denken graag met je mee over de beste manier voor jouw medewerkers om in Brabant naar het werk te reizen. Met een gratis mobiliteitsanalyse en een aantrekkelijk aanbod op maat. Passend bij deze tijd, kostenbewust en heel flexibel.

Met het OV naar het werk, nog steeds een goede zaak!

Het OV heeft in Brabant niet stilgestaan afgelopen maanden en zeker voor jouw organisatie is er een goede bereikbaarheid met het OV. Denk aan een nieuwe meer gespreide dienstregeling, veiligheid, verantwoord reizen en meer comfort. Passend bij deze tijd. Nu er meer wordt thuisgewerkt en er minder gebruik wordt gemaakt van leaseauto’s, is het OV nog steeds een slimme manier van reizen. Je werknemers gaan veilig en relaxed naar het werk, met alle flexibiliteit die ze wensen.

Weten hoe het met de bereikbaarheid van het bedrijventerrein van jouw organisatie is gesteld? Check hier de bereikbaarheid van een aantal grote bedrijventerreinen in Brabant.

Chantal, medewerker P&O van het Jeroen Bosch Ziekenhuis over de samenwerking met Arriva
“Wij willen als werkgever onze medewerkers stimuleren om meer met het openbaar vervoer of de fiets naar het werk te komen. Arriva heeft daarover actief met ons meegedacht en daarnaast speciaal voor onze medewerkers OV-abonnementen opgezet. Er werd echt naar onze wensen geluisterd. Laat Arriva voor jouw bedrijf ook meedenken in de mogelijkheden, nu en voor de toekomst. Ons heeft het vooruitgang gebracht!"

Goede Zaakpas, prettig voor werknemers, slim voor ondernemers

Een mooi voorbeeld van slim reizen in deze tijd is de Goede Zaakpas, een gebruiksklare OV-chipkaart voor alle zakelijke reizen.

  • Voordelig
  • Voor alle soorten OV
  • Flexibel reizen
  • Achteraf betalen
  • Inzicht in gemaakte reizen via werkgeversportal

Persoonlijk advies op maat

We maken graag een persoonlijk afspraak om samen te kijken naar de beste manier voor jouw medewerkers om in Brabant slim, verantwoord en kostenbewust naar het werk te reizen. Het kost je weinig tijd en we nemen je het regelwerk graag uit handen. Neem vrijblijvend contact met ons op. Onze klantenservice beantwoordt graag je vragen. Ook kun je kenbaar maken of je behoefte hebt aan een persoonlijk gesprek. De accountmanager van de regio Brabant komt in dat geval graag jouw kant op!

Contactgegevens klantenservice zakelijk

E-mail: klantenservice.zakelijk@arriva.nl
Tel: 088 277 7272