Noord-Brabant Wijzig regio

Nieuws Noord-Brabant Wijzig regio

Omleiding lijn 135 Den Bosch - Heusden ten gevolge van afsluiting Heusdeense Brug

De Heusdense Brug (N 267) wordt vanaf donderdag avond 20:00 uur tot maandagochtend 05:00 uur geheel afgesloten voor spoed onderhoud. Diverse buslijnen rijden over de Heusdense Brug, voor die buslijnen hebben we een aangepaste dienstregeling gemaakt.

Let op: omdat scholen gesloten zijn en veel werknemers thuis werken, rijden we vanaf donderdag 19 maart de vakantiedienstregeling. Schoolliners rijden niet, buurtbussen rijden ook niet.

Hieronder wordt per dag aangegeven wat de aanpassingen op de dienstregeling zijn.

Donderdagavond 19 maart

Lijn 135 wordt vanaf 20:00 uur ingekort tot het traject Den Bosch – Heusden, Laagstraat (net als op vrijdagavond). Wijk en Aalburg is dan bereikbaar via lijn 166/266 (net als op vrijdag).

Vrijdag 20 maart

Lijn 135 rijdt overdag tussen Den Bosch CS en Wijk en Aalburg, Kromme Nol een aangepaste route via Hedel. Die route is ongeveer even lang als de normale route. De vertrek- en aankomsttijden zijn ongewijzigd. Vanaf Wijk en Aalburg, Kromme Nol rijden de bussen, net als normaal, door als lijn 121 naar Gorinchem. Na ongeveer 19:00 uur rijdt lijn 135 een ongewijzigde dienstregeling vanaf Den Bosch tot Heusden, Laagstraat en terug. De avondritten naar Wijk en Aalburg, Anjelierstraat vervallen.

Een pendelbus neemt overdag de normale route van lijn 135 over tussen Den Bosch, CS en Oud Heusden, Laagstraat. De pendelbus heeft dezelfde vertrek- en aankomsttijden als de normale lijn 135.

Zaterdag 21 maart

Lijn 135 rijdt overdag tussen Den Bosch CS en Wijk en Aalburg, Kromme Nol een aangepaste route via Hedel. Die route is ongeveer even lang als de normale route. De vertrek- en aankomsttijden zijn ongewijzigd. Vanaf Wijk en Aalburg, Kromme Nol rijden de bussen, net als normaal, door als lijn 121 naar Gorinchem. Na ongeveer 18:00 uur rijdt lijn 135 een ongewijzigde dienstregeling vanaf Den Bosch tot Heusden, Laagstraat en terug. De avondritten naar Wijk en Aalburg, Anjelierstraat vervallen.

Een pendelbus neemt overdag de normale route van lijn 135 over tussen Den Bosch, CS en Oud Heusden, Laagstraat. De pendelbus heeft dezelfde vertrek- en aankomsttijden als de normale lijn 135.

Zondag 22 maart

Lijn 135 wordt ingekort tot het traject Den Bosch CS Oud Heusden, Laagstraat.  De vertrek- en aankomsttijden zijn ongewijzigd.

Een pendelbus rijdt tussen Den Bosch CS en Wijk en Aalburg, Kromme Nol / Anjelierstraat. De pendelbus vertrekt vanaf Den Bosch CS 9 minuten eerder dan lijn 135 normaal zou doen. De aankomsttijden in Wijk en Aalburg zijn ongewijzigd. Van Wijk en Aalburg naar Den Bosch zijn de vertrektijden ongewijzigd, de pendelbus komt 10 minuten later in Den Bosch aan dan lijn 135 normaal zou doen.

Onderzoek Bravoflex Roosendaal. We horen graag je mening

20 februari 2020 Reis je wel eens met Bravoflex Roosendaal? Dan horen wij graag je mening, wensen en ideeën om Bravoflex te verbeteren! We nodigen je van harte uit om deel te nemen aan een groepsgesprek op woensdag 11 maart van 19.00 tot 21.00 uur bij Captain Cook in het centrum van Roosendaal. De avond is geheel verzorgd en je wordt ontvangen met een kop koffie/thee en een versnapering. Als dank voor de deelname ontvang je na afloop van de avond een VVV-cadeaucheque ter waarde van €30,-.

Reis je wel eens met Bravoflex in Moerdijk? Dan horen wij graag je mening, wensen en ideeën om Bravoflex te verbeteren!

20 februari 2020 Reis je wel eens met Bravoflex Moerdijk? Dan horen wij graag je mening, wensen en ideeën om Bravoflex te verbeteren! We nodigen je van harte uit om deel te nemen aan een groepsgesprek op woensdag 26 februari van 19.00 tot 21.00 uur in het gemeentehuis van Moerdijk (Pastoor van Kessellaan 15, 4761 BJ Zevenbergen). De avond is geheel verzorgd en je wordt ontvangen met een kop koffie/thee en een versnapering. Als dank voor de deelname ontvang je na afloop van de avond een VVV-cadeaucheque ter waarde van €30,-.