Reis relaxed tijdens de daluren in Noord-Brabant

Reis je in Brabant regelmatig met de bus? Reis dan in de daluren!

Reizen in de daluren kent veel voordelen:

  • Reizen in de daluren is relaxed: na de spits is het lekker rustig in de bus. Zo is er bijna altijd wel een zitplek en kom je ontspannen aan op je eindbestemming.
  • Reizen in de daluren is ideaal voor je zakelijke afspraken: bereid je afspraak alvast voor in de rustige bus.
  • Reizen in de daluren is een rustige ochtend thuis: als je na 09.00 uur in de bus stapt, heb je thuis alle tijd om de dag rustig op te starten. Bijvoorbeeld om een stukje hard te lopen, uitgebreid te ontbijten of alvast je mailbox bij te werken.
  • Reizen in de daluren is voordelig: je reist tijdens de daluren voordeliger dan de spits met onze dalproducten.

Voor Linda (32) is reizen in de daluren een uitkomst: “Sinds corona kan ik mijn werktijden flexibel indelen. Op de dagen dat ik naar kantoor ga, begin ik ‘s ochtends thuis met het wegwerken van mailtjes. Daarna stap ik rond 9.10 uur in de bus richting kantoor.”

En dat heeft zo z’n voordelen, vertelt ze: “Met mijn Brabant Dal Korting-abonnement krijg ik 40% korting op de ritprijs. Gemiddeld ga ik drie keer per week naar kantoor. Dat betekent voor mij een besparing!”

Het prijsvoordeel is niet het enige wat Linda fijn vindt aan reizen in de daluren. “Na 9.00 uur is het ook gewoon heerlijk rustig in de bus. Ik heb eigenlijk altijd een zitplek. Ideaal als ik bijvoorbeeld nog wat papierwerk door moet nemen voor een vergadering op kantoor.”