Noord-Brabant Wijzig regio

Aanvullend vervoer Noord-Brabant Wijzig regio

In de avonduren kan het zijn dat er minder of geen bussen meer rijden. Om ervoor te zorgen dat jij toch op de plaats van bestemming komt, biedt Arriva vraagafhankelijk vervoer op deze momenten. In Noord-Brabant zijn dit de Bravoflex en de Regiotaxi.

Bravoflex Roosendaal

Bravoflex Roosendaal is jouw flexibele rit in de avond. De buslijnen 832 en 833 rijden na de dienstregeling van de stads- en buurtbussen naar de wijken Tolberg, Weihoek, Kroeven, Langdonk en Kortendijk. Deze twee buslijnen vertrekken reserveringsvrij en op vaste tijden vanaf het station. Wil je vanaf een andere halte vertrekken dan het station? Bestel dan eenvoudig online of telefonisch je rit!

Bravoflex Moerdijk

Bravoflex is jouw rit op bestelling in en om de gemeente Moerdijk. ’s Avonds, in het weekend en op feestdagen. Het is een nieuwe vorm van openbaar vervoer, zonder vaste route of dienstregeling. Je reist gemakkelijk van halte naar halte, zonder overstap. Dus enorm flexibel. Reserveer via de gratis app of telefonisch en bepaal zelf hoe laat en bij welke halte je wordt opgehaald. Dat is handig!

Bravoflex Bergen op Zoom

Bravoflex is jouw rit op bestelling in Bergen op Zoom. Je reist gemakkelijk kriskras door Bergen op Zoom: van halte naar halte en van en naar het station. Lekker flexibel. Bij welke halte je opstapt en hoe laat? Dat bepaal jij! Wil je mee? Reserveer dan je plek in de bus. Dat kan vanaf twee weken tot uiterlijk een half uur van tevoren. Klik hier voor meer informatie.

Click here for this message in English

De Regiotaxi in Noord-Brabant

In de provincie Noord-Brabant delen OV-reizigers de Regiotaxi. Omdat iedereen een eigen haal- of brengadres heeft, moet er omgereden worden. Dat betekent dat je tot maximaal 15 minuten eerder of later dan het afgesproken tijdstip wordt opgehaald. Deze opzet houdt de taxiritprijs wel laag. Het minimum tarief is 3,90 euro inclusief de eerste zone. Daarna komt er 1,95 euro per zone (4,5 kilometer doorsnede) bij. Je kan maximaal 5 zones reizen. Reserveer de Regiotaxi minimaal 1 uur van te voren.