Noord-Brabant Wijzig regio

Aanvullend vervoer Noord-Brabant Wijzig regio

In de avonduren kan het zijn dat er minder of geen bussen meer rijden. Om ervoor te zorgen dat jij toch op de plaats van bestemming komt, biedt Arriva vraagafhankelijk vervoer op deze momenten. In Noord-Brabant zijn dit de Bravoflex en de Regiotaxi.

Bravoflex Bergen op Zoom

Bravoflex is jouw rit op bestelling in Bergen op Zoom. Je reist gemakkelijk kriskras door Bergen op Zoom: van halte naar halte en van en naar het station. Lekker flexibel. Bij welke halte je opstapt en hoe laat? Dat bepaal jij! Wil je mee? Reserveer dan je plek in de bus. Dat kan vanaf twee weken tot uiterlijk een half uur van tevoren. Klik hier voor meer informatie.

Bravofiets; de deelfiets in Den Bosch, Tilburg en Bergen op Zoom

Bravofiets is de makkelijke deelfiets voor het laatste stukje van je reis. Want waar de bus stopt, ga jij verder met Bravofiets. Er zijn Bravofietshubs in Tilburg, Den Bosch en Bergen op Zoom. Fiets supermakkelijk en vooral snel naar jouw eindbestemming! Wel zo ontspannen, makkelijk en gezond. En goed voor het milieu bovendien! Klik hier voor meer informatie.

De Regiotaxi in Noord-Brabant

In de provincie Noord-Brabant delen OV-reizigers de Regiotaxi. Omdat iedereen een eigen haal- of brengadres heeft, moet er omgereden worden. Dat betekent dat je tot maximaal 15 minuten eerder of later dan het afgesproken tijdstip wordt opgehaald. Deze opzet houdt de taxiritprijs wel laag. Het minimum tarief is 3,90 euro inclusief de eerste zone. Daarna komt er 1,95 euro per zone (4,5 kilometer doorsnede) bij. Je kan maximaal 5 zones reizen. Reserveer de Regiotaxi minimaal 1 uur van te voren.