Direct naar inhoud
Kun je vinden wat je nodig hebt?
Doodles over Koningsdag met daartussen 'Oranje Route'.

Koningsdag 2024

Ga jij er dit jaar ook op uit tijdens Koningsdag? Ga je net als de Koning naar Emmen? Of vier je het ergens anders in het land? Reis met Arriva naar jóuw Koningsdag feest. En dan brengen wij je ook weer veilig naar huis.
Doodles over Koningsdag met daartussen 'Oranje Route'.
Logo Koningsdag 2024 Emmen 27 april 2024

Met Blauwnet van Zwolle naar Emmen

De koning en zijn familie bezoeken dit jaar Emmen. De hele stad kleurt dan oranje. Met onze Blauwnet treinen kan jij ook heel gemakkelijk in Emmen komen om het feest mee te vieren. Op het station krijg je dan van ons ook nog eens een aandenken aan deze feestelijke dag. Koningsdag is een Oranjefeest voor iedereen! Vier jij het met ons mee?

Plan je reis vooraf met de reisplanner

Tijdens Koningsnacht- en dag hebben we onze dienstregelingen op de feesten in het land aangepast. Zo rijden er op veel plekken extra treinen en/of bussen.

Bekijk hieronder de aangepaste dienstregeling in jouw regio. Of klik gelijk op onze reisplanner om je reis te plannen.

Mensen stappen in de bus tijdens koningsdag
Iemand checkt in een bus van Arriva met de betaalpas in.

Check in met je betaalpas

Je hebt géén extra kaartje of pasje meer nodig. Je kunt namelijk super gemakkelijk inchecken met een contactloze betaalpas of creditcard. Wanneer een van deze passen gekoppeld is aan contactloos betalen via Apple Pay of Google Wallet, kun je ook met je mobiele telefoon inchecken.

Let op! De informatie verschilt per regio. Selecteer jouw regio hier.

Dienstregeling Koningsnacht- en dag per regio

Reis met ons mee naar jouw Koningsfeest! Selecteer hier jouw regio om onze feestelijke dienstregeling bij jou in de buurt te bekijken.