Met de bus of trein naar het Isendoorn College?

Veilig en voordelig naar school met Arriva

Dagelijks reizen duizenden leerlingen en werknemers in heel Nederland met het openbaar vervoer van Arriva. Ook in de Achterhoek brengt Arriva je graag veilig naar school of naar je werk. De bussen (en treinen) van Arriva stoppen dicht bij jouw school. Reizen met het openbaar vervoer is niet alleen groen en veilig, maar ook erg praktisch. In de bus of de trein kun je bijvoorbeeld je proefwerk Engels of een vergadering voorbereiden. Zo wordt reistijd (huis)werktijd!

Speciaal Isendoorn College tarief voor abonnement


Voor leerlingen en werknemers van het Isendoorn College, biedt Arriva een speciaal tarief aan voor het abonnement Altijd Vrij Gelderland. Met dit abonnement reis je onbeperkt met de bussen en treinen van Arriva in de hele Achterhoek. Ook in de spits en in het weekend.

Ik heb nog geen OV-chipkaart?


Als je nog niet eerder met het OV hebt gereisd of nog geen OV-chipkaart hebt, dien je die wel eerst aan te schaffen. Een OV-chipkaart vraag je eenvoudig aan via ov-chipkaart.nl/aanvragen. Let op: om te profiteren van de kortingen en tarieven voor scholieren, heb je een persoonlijke OV-chipkaart nodig in plaats van een anonieme variant. Met een persoonlijke OV-chipkaart kan namelijk je leeftijd gecontroleerd worden. Nadat je de OV-chipkaart thuis hebt ontvangen, kun je de stappen hierboven volgen om het abonnement op de kaart te zetten en ermee te reizen.

Uw gegevens


In het formulier vragen wij om jouw persoonsgegevens. Wij zullen deze persoonsgegevens uitsluitend gebruiken voor de in deze privacyverklaring omschreven doeleinden en wij vinden het van essentieel belang dat wij in alle gevallen ons houden aan de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens stelt. Voor meer informatie lees je hier ons privacybeleid.