Met de bus of trein naar het Rietveld Lyceum?

Veilig en voordelig naar school met Arriva

Dagelijks reizen duizenden leerlingen en werknemers in heel Nederland met het openbaar vervoer van Arriva. Ook in de Achterhoek brengt Arriva je graag veilig naar school of naar je werk. De bussen (en treinen) van Arriva stoppen dicht naast jouw school. Reizen met het openbaar vervoer is niet alleen groen en veilig, maar ook erg praktisch. In de bus of de trein kun je bijvoorbeeld je proefwerk Engels voorbereiden of een vergadering voorbereiden. Zo wordt reistijd (huis)werktijd! 

Speciaal Rietveld Lyceum tarief voor abonnement Altijd Vrij Gelderland

Speciaal voor leerlingen en werknemers van het Rietveld Lyceum, biedt Arriva een speciaal tarief aan voor het abonnement Atijd Vrij Gelderland. Met dit abonnement reis je onbeperkt met de bussen en treinen van Arriva in de hele Achterhoek. Ook in de spits en in het weekend. 

Nu ook kwartaalabonnementen!

Anders dan vorig jaar kun je dit schooljaar ook kwartaalabonnementen bestellen. Je krijgt hierbij dan 5% korting op de normale prijs.

Ben je scholier? Dan kost een kwartaalabonnement straks € 326,69 (Trein/Bus) of € 289,13 (Bus).

Ben je werknemer? Dan kost een kwartaalabonnement straks € 423,23 (Trein/Bus) of € 342,22 (Bus).

Voor scholieren

Het reguliere tarief voor scholieren van 12 t/m 18 jaar is € 1.055,20 (Bus) of € 1.244,38 (Bus én Trein). Speciaal voor leerlingen geldt een tarief van € 844,20 of € 955,50 per jaar. Let op! Om te profiteren van dit gereduceerde tarief dien je onderstaand formulier in te vullen. Een paar dagen nadat je dat hebt gedaan, ontvang je een bevestiging en een kortingscode per mail. Met deze code kun je het abonnement van jouw keuze aanvragen in de webshop van Arriva, op https://webshop.arriva.nl/nl/webshop/product-selection

 

Voor werknemers

Het reguliere jaartarief voor een abonnementen voor volwassenen is € 1.253,63 (Bus) of € 1.565 (Bus én Trein). Speciaal voor medewerkers geldt een tarief van € 1002,90 of € 1253,63 per jaar, oftewel een korting van 20%. Je bestelt het abonnement zelf rechtstreeks bij Arriva en blijft van jouw werkgever gewoon de bestaande reiskostenvergoeding ontvangen. Let op! Om te profiteren van dit gereduceerde tarief dien je onderstaand formulier in te vullen. Een paar dagen nadat je dat hebt gedaan, ontvang je een bevestiging en een kortingscode per mail. Met deze code kun je het abonnement van jouw keuze aanvragen in de webshop van Arriva, op https://webshop.arriva.nl/nl/webshop/product-selection

 

Ik wil een abonnement bestellen. Hoe werkt dat?

Om gebruik te maken van één van deze producten heb je een persoonlijke OV-chipkaart nodig. Met een persoonlijke OV-chipkaart kan namelijk je leeftijd gecontroleerd worden. Als je die hebt (besteld) kun je onderstaand formulier invullen.

Je krijgt daarna een kortingscode (enkele dagen later) toegestuurd, nadat de school heeft gecontroleerd dat je daadwerkelijk op school zit.

Zodra je de code hebt gekregen, kun je het abonnement van jouw keuze (Trein/Bus of Bus, Jaar of Kwartaal) bestellen via onze webshop https://webshop.arriva.nl/nl/webshop/product-selection/overview

Hier volg je het proces zoals getoond en kun je de kortingscode invullen.

Als je een product hebt besteld in de webshop van Arriva, moet je het product nog ‘op je OV-chipkaart zetten’.

Dat kun je heel eenvoudig doen bij een blauwe of gele ophaalmachine in de bus of bij één van de vele verkooppunten. Zodra het abonnement op je persoonlijke OV-chipkaart staat, ben je klaar om te reizen.”

Ik heb nog geen OV-chipkaart?

Als je nog niet eerder met het OV hebt gereisd of nog geen OV-chipkaart hebt, dien je die wel eerst aan te schaffen. Heel eenvoudig kun je die aanvragen via www.ov-chipkaart.nl/aanvragen . Om te profiteren van de kortingen en tarieven voor scholieren, heb je een persoonlijke OV-chipkaart nodig in plaats van een anomieme variant. Met een persoonlijke OV-chipkaart kan namelijk je leeftijd gecontroleerd worden. 

Nadat je de OV-chipkaart thuis hebt ontvangen, kun je de stappen hierboven volgen om het abonnement op de kaart te zetten en ermee te reizen.

Reisadvies op maat                                                                              

Op https://www.arriva.nl/gelderland/reisinformatie/reis-plannen-van-deur-tot-deur.htm kun je een specifiek reisadvies opvragen naar jouw school. Je ziet dan eenvoudig met welke bus- of treinlijn je het beste naar school kunt reizen, vertrek- en aankomsttijden en bij welke halte of welk station je kunt in- en uitstappen.

Hulp nodig bij het maken van je keuze?

 

Onze medewerkers van de Klantenservice helpen je graag om het juiste reisproduct te kiezen, dat past bij jouw situatie. Je kunt ons bellen, maar bijvoorbeeld ook je vraag stellen via Facebook of Twitter.

Bellen: 0900-202 20 22 (lokaal tarief, € 0,02 p.m.). Bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 6.00 tot 23.00 uur en op zaterdag, zon- en feestdagen van 7.00 tot 23.00 uur.  

Uw gegevens