WerkenbijArrivaNieuw Wijzig regio

Stage of afstuderen

Stage lopen of afstuderen bij een openbaar vervoerbedrijf. Misschien zit je elke dag wel in de bus of trein om naar je studie te reizen en sta je er niet eens bij stil dat Arriva ook stage- en afstudeermogelijkheden biedt.

Elk jaar bieden we op de afdeling HRM, veiligheid en communicatie (afstudeer)stageplaatsen aan. Voor een actueel aanbod van stageplaatsen kun je het vacatureoverzicht raadplegen.

Bekijk vacatureoverzicht

Stagiaires aan het woord

Jasper de Boer

“Vanaf de start van mijn stage heb ik in de complete HR-keuken mogen kijken, van beleid tot werving en selectie. Arriva heeft mij de kans gegeven om te werken aan mijn persoonlijke ontwikkeling. Tijdens mijn stage heb ik geholpen met het opzetten van het nieuwe introductiebeleid. Ze gaven me veel verantwoordelijkheid. Ook kreeg ik de mogelijkheid om de ideeën die ik had, daadwerkelijk uit te voeren."

Tjillie Sikkema

"Dagelijks te maken met pers, de corporate projecten, de website, social media kanalen en ga zo maar door." Lees het hele verhaal van Tjillie.

Gerda Abbring

"De managers zijn gemakkelijk aanspreekbaar en er is altijd ruimte te vinden om een gesprek aan te gaan." Lees het hele verhaal van Gerda.