WerkenbijArrivaNieuw Wijzig regio

Management Traineeship Wijzig regio

Ben jij een gedreven WO-er en beschik je over een gezonde dosis lef? Dan is het Arriva Traineeship iets voor jou! In 18 maanden leer je ons bedrijf kennen en maak je een stevige persoonlijke ontwikkeling door. Werken bij Arriva betekent ruimte krijgen om je ambities waar te maken en je innovatieve ideeën daadwerkelijk door te voeren. Arriva is volop in beweging. De veranderingen in ons bedrijf hebben te maken met maatschappelijke en technologische ontwikkelingen en de daarmee samenhangende behoeften van reizigers.

Wat kun je van het Management Traineeship Vervoerkunde verwachten?

Het Arriva Traineeship is opgezet voor jonge, getalenteerde mensen die een vliegende start willen maken in hun carrière. Het programma is verdeeld over 3 blokken, waar je bijvoorbeeld

  • een half jaar onderdeel bent van een stafafdeling op het hoofdkantoor;
  • een half jaar een operationeel leidinggevende functie in een regio krijgt;
  • een groot project toegewezen krijgt waar jij de projectleider van bent.

Wij bieden een diversiteit aan werkplekken om je te ontwikkelen binnen een innovatieve, logistieke omgeving! Op deze manier krijg je een goed beeld van de organisatie en ervaar je in de praktijk welke functie het beste bij je past. In elke rol krijg je veel verantwoordelijkheid in korte tijd. Je leert je sterke en zwakke kanten kennen, maar ook je grenzen verleggen!

Begeleiding en Training

Naast je direct leidinggevende als eerste aanspreekpunt, word je gekoppeld aan een HR-Development Specialist, een buddy en een mentor. De HR Development Specialist faciliteert jou in je persoonlijke- en loopbaanontwikkeling, en helpt je bij het opstellen van je persoonlijk ontwikkelplan (POP). Je buddy, een zittend Trainee, maakt je wegwijs in de organisatie. Een mentor is een collega met een senior management functie, die jou begeleidt met verschillende vraagstukken, zowel persoonlijk als professioneel. Bovendien biedt Arriva off-the-job centraal georganiseerde trainingen met de andere (inter)nationale Trainees (Graduates) en word je lid van de Graduate Club!

Wat bieden wij?

Naast een 8% vakantietoeslag en reiskostenvergoeding kun je rekenen op een marktconform maandsalaris. Daarnaast krijg je 25 vakantiedagen per jaar en heb je flexibele werktijden. Onze medewerkers worden gestimuleerd actief te werken aan hun eigen gezondheid. Arriva biedt daarvoor mogelijkheden aan, waaronder een bedrijfsfitness regeling. Verder kennen wij een collectieve ziektekostenverzekering en een Arriva vrij vervoerpas. De internationale trainingen in onder andere de UK worden gefaciliteerd en bekostigd door Arriva. Doorloop je het Traineeship met succes, dan kun je een vaste aanstelling krijgen voor bijvoorbeeld programmamanager, projectleider, teammanager of projectmanager LEAN.

Functie-eisen

Je hebt de drang om het verschil te willen maken en innoveren zit in je bloed. Daarnaast ben je proactief, prestatiegericht, flexibel en werk je graag samen. Je beschikt over een sterke persoonlijkheid en je krijgt mensen mee! Feedback zie jij als een kans om te leren en jezelf te ontwikkelen. Je vraagt je constant af wat beter kan en je denkt in mogelijkheden.

Je beschikt over: 

  • Een afgeronde WO Master (bv. in bedrijfskundige richting of technische studie);
  • Maximaal twee jaar werkervaring na afstuderen;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Interesse

Als jij in het profiel past, nodigen wij je van harte uit om jezelf  kandidaat te stellen voor het Arriva Management Traineeship via sollicitatie@arriva.nl LET OP Half maart 2020 gaan de vacatures weer open! Om die reden staat er nu nog geen vacature live.

De sollicitatieprocedure bestaat uit 2 gesprekken met HR en senior managers en een online assessment. Kom je door de gehele sollicitatieprocedure, dan start je dit jaar nog als Management Trainee.

Bekijk het Traineeship Vervoerkunde.