WerkenbijArriva Wijzig regio

Versnelde opleiding tot buschauffeur regio west Wijzig regio

Voorwaarden versnelde opleiding (regio west)

Het gehele versnelde opleidingstraject voor het behalen van het rijbewijs D duurt 70 uur. Deze uren zijn verdeeld over 7 weken. In deze 7 weken dien je fulltime beschikbaar te zijn (40 uur). Wil je parttime deelnemen? Scroll naar het kopje parttime opleiding volgen. Bij het succesvol afronden vanet opleidingstraject ben je verzekerd van een baan als buschauffeur bij Arriva.

Standplaatsen regio west

  • Gouda
  • Krimpen a/d IJssel
  • Leiden
  • Alphen a/d Rijn
  • Lisse

Parttime opleiding volgen?

Je kunt ook parttime deelnemen, maar de opleiding moet wel binnen 4 maanden worden afgerond.

Theorie

De opleiding start met theorie. Je moet in totaal 3 theorie onderdelen behalen, te noemen: RV1, V2D en V3D. Het behalen van deze onderdelen duurt 40 uur. Arriva vergoedt 1x examen RV1, 1x examen V2D en 1x examen V3D.

Herkansing?

Heb je herkansingen nodig? Dan betaal je die zelf.

Praktijk

Theorie afgerond? Je start met de praktijklessen. Binnen 30 lessen rijd je af.

Herkansing?

Heb je meer dan 30 lessen nodig? Dan betaal je die zelf.

Salaris

Tijdens de opleiding krijg je 70 x € 10,60 uitbetaald.

Baan- en urengarantie

Bij het succesvol afronden van het opleidingstraject ben je verzekerd van een baan als buschauffeur bij Arriva. De beschikbare contracturen verschillen per vestiging; in Leiden, Lisse en Alphen aan den Rijn krijg je een contract voor 40 uur. In Krimpen aan den IJssel en Gouda krijg je een contract voor 35 uur. Een parttime contract krijgen is uiteraard ook mogelijk, het is wel van belang dat je 6 dagen per week flexibel inzetbaar bent. Mocht het niet mogelijk zijn om voor 6 dagen per week flexibel inzetbaar te zijn, bespreek dit dan met de recruiter. De recruiter zal dit dan met de teammanager van desbetreffende vestiging bespreken.

Locatie en start opleiding

De opleiding start bij voorkeur op de 1e van de maand. Dit is zal echter niet altijd het geval zijn.

De opleiding vindt plaats op een locatie van Arriva óf op een locatie van E&R Rijopleidingen. Het kan zijn dat je het theoriegedeelte zelf vanuit huis mag doen.

Solliciteren