WerkenbijArriva Wijzig regio

Carrière

Maak van je loopbaan een reis vol inspiratie! Innoveren en initiëren zijn eigenschappen die ons kenmerken. Ze zijn van levensbelang om als openbaar vervoersbedrijf voorop te kunnen blijven lopen. We willen elke dag een beetje beter worden.

Dit vraagt van onze medewerkers dat zij zich zelf verantwoordelijk voelen voor hun dagelijkse werkzaamheden en persoonlijke ontwikkeling. We gaan ervan uit dat jij met jouw kennis het verschil kan maken. Als je bij ons werkt, ben je verantwoordelijk voor je eigen carrière en neem je initiatief voor je eigen groei en ontwikkeling. Natuurlijk word je hierin ondersteund en er zijn diverse mogelijkheden: van interne en externe trainingen en opleidingen, loopbaantrajecten tot een mentor of coach. Daarnaast biedt Arriva mogelijkheden om door te groeien als specialist of in een leidinggevende rol en zelfs internationaal.

Heb je een vraag over loopbaanmogelijkheden bij Arriva?

Bij vragen kan je contact opnemen met de afdeling HRM via e-mailadres sollicitatie@arriva.nl. Wanneer je een telefoonnummer in je mail zet bellen we je zo snel mogelijk om over je loopbaan te spreken.