WerkenbijArriva Wijzig regio

Ons ontmoeten

Open dag STC group

Arriva is ieder jaar in het voor- en najaar aanwezig bij de open dagen van de STC Group in Rotterdam. Wij geven je tijdens deze open graag meer informatie over ons BBL traject om buschauffeur te worden of over de stageplekken die we aanbieden voor machinisten.

Workshop TeMa

Arriva was afgelopen jaar aanwezig bij het congres van TeMa. Tijdens onze workshop hebben we samen met studenten van de bachelor Bedrijfskunde en master Supply Chain Management en Technology & Operations Management nagedacht over nieuwe innovatieve vervoersconcepten en vervoersmiddelen.

EBF Congres 2018

Arriva heeft een nauw partnership met het EBF, de studievereniging van de faculteit ‘Economics and Business’ van de universiteit Groningen. Arriva is ook dit jaar weer aanwezig op het EBF congres. Dus wil je meer weten over Arriva en ons traineeship of over stages? Kom dan naar de EBF Conference op 5 oktober 2018. Wil je meer weten klik dan hier. (https://www.ebfgroningen.nl/conference/arriva/).

EBF Recruitment Days

Arriva is naast haar aanwezigheid op het EBF congres ook aanwezig bij de recruitment days. Tijdens onze workshop hebben we op interactieve wijze laten zien hoe we bij Arriva werken en voor welke uitdagingen we staan. We zijn vervolgens in groepjes uiteen gegaan en zijn de studenten met  innovatieve oplossingen gekomen.

EFR Businessweek 2018

Arriva is hoofdsponsor van World of Business en het Conference Platform op de EFR Businessweek 2018!

De EFR Businessweek is een van de grootste en prestieuze evenemente voor studenten en loopt van 3 april t/m 13 april. Met twee inspirerende congressen, verschillende workshops en recruitment events legt het de verbinding tussen bedrijfsleven en studenten en biedt het de kans om verschillende toonaangevende bedrijven te leren kennen. CEO Anne Hettinga zal het World of Business openen en een inspirerende speech geven over ‘be the change’, persoonlijke leiderschap en hoe Arriva ‘the change’ maakt op de OV markt. Directeur HRM Stefan Wasser zal een spreken op het Conference Platform over ‘New ways of working’ binnen Arriva en met studenten in gesprek gaan tijdens een ‘round table’ sessie. Tenslotte zal Arriva op 10 april tijdens de International Recruitment Days een workshop geven en aanwezig zijn met een stand. Kijk voor meer informatie op  efr-businessweek.nl/