WerkenbijArriva Wijzig regio

Maak kennis met collega's Wijzig regioOf je nu met de trein of bus gaat: wij zorgen voor een goede reis. Maar wie zijn eigenlijk die mensen die ervoor zorgen dat de reis op alle gebieden tot in de puntjes verloopt? Oftewel maak kennis met enkele van onze 6000 medewerkers.

Errens Lynch, verkeersleider bus

"Alle verstoringen die kunnen optreden tijdens een dienst, komen bij de ASL terecht. Verstoringen variëren van ziekmeldingen van chauffeurs (voor en tijdens de dienst) tot materieelpech, geplande en ongeplande stremmingen, verkeersongevallen, vertragingen door files en drukte met passagiers." Lees het hele verhaal van Errens.

Willem Obdam, buschauffeur

"Dan rijd ik over de Afsluitdijk en dat vind ik zo heerlijk. De natuur daar is zo mooi. Daar kan ik echt van genieten. Echt, buschauffeur zijn is een heerlijk beroep." Lees het hele verhaal van Willem.

René Brunink, treinmachinist

"Het is fantastisch werk en ik heb geweldige collega’s, bij wie ik nog altijd kan aankloppen voor hulp of advies. Op de vraag of het is wat ik ervan verwacht had, kan ik geen antwoord geven, simpelweg omdat ik niet wist wat ik ervan moest verwachten." Lees het hele verhaal van René.

Wallie Hemmes, servicemanager

“Ik zorg ervoor dat de diensten die ICT levert zo goed mogelijk ondersteund worden door een operationeel team. Het team verzorgt de Servicedesk en de inrichting en uitlevering van hardware, die onder verantwoordelijkheid van ICT valt." Lees het hele verhaal van Wallie.

Henri van Vuuren, meewerkend voorman

“Het was een hele ervaring om te zien wat er allemaal bij komt kijken om zo’n  werkplaats gereed te krijgen, voordat je hier mag werken aan een trein." Lees het hele verhaal van Henri.